Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev partisi tavsiyesi

synorin

Öne çıkan mesajlar

icki olarak tekila ve bilimum vodkali kokteyl diyorum ben. neden? cunku kadin milletinin ickide zerre damak zevki yok, boyle emdire emdire sert icki icemiyorlar. o yuzden hem sarhos olmak hem de baharatli tat icin tekila. vodka kokteylleri de tekilaya bile yetemeyen bayanlar icin.
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

töbe töbe

twister harbi iyi fikir ama tuzlu kaçmasın

tabi bütcen ne. masraflari kim karsiliyor bilmiyorum. ama simdi yaza kadar home party vericem diyorsan. bence twister da yanlis bir sey yapmazsin. Ki baska zamanda arkadas arasinda oynanabilen bir olay. daha bir sürü sey vardir elbet yapilabilecek. Havada soguk yoksa mangal hic bir zaman yanlis olmaz. Aklima geldikce yardimci olmaya calisirim.
Sosyal ağlarda paylaş

house music ve tekno evde yapilan partiler icin birebir. arada hiphopda serbistirebilirsin (aman ha sakin türkce hiphop olmasin). Eger ispanyol misafirin coksa etnik müzik bile olur gitarli felan filan.(ah o hatunlar simdi kot pantolan filanda giymiyorlar biliyorum böyle, etek yüksek tabuklu ayakkabi offf. neyse konumuza dönelim :D ). Iyi bir ses sitemi kurmaya bak komsularida bir gün öncesinden ziyaret et haber ver ariza cikmasin sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

"Nationale Volksarmee" said:

house music ve tekno evde yapilan partiler icin birebir. arada hiphopda serbistirebilirsin (aman ha sakin türkce hiphop olmasin). Eger ispanyol misafirin coksa etnik müzik bile olur gitarli felan filan.(ah o hatunlar simdi kot pantolan filanda giymiyorlar biliyorum böyle, etek yüksek tabuklu ayakkabi offf. neyse konumuza dönelim :D ). Iyi bir ses sitemi kurmaya bak komsularida bir gün öncesinden ziyaret et haber ver ariza cikmasin sonra.

national sana da çok tşkkür ediorm abi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...