synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hepsi aynı ülkeden gelmiyor onlar da birbirlerini tanımıyor olacaklar büyük ihtimalle her yerden geliyolar ingiltere-polonya-isveç-ispanya aklına ne gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 @nationale hah tam twister dicektim. civik gibi degil gibi. seks tehlikesi var onda da ama gavurlar seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ADRES VER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 töbe töbe twister harbi iyi fikir ama tuzlu kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şişe çevirmece oynayın adresi bende bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 wii, twisterdan daha pahali ki. gerci wii kiralamasi var mi onu da bilmiyorum ya, vardir kesin. ama twister dedigin 50 lira falan ben oyle biliyorum. ha 50 liraya daha faydali ne yapilir? kafadan bi 52 kartlik deste ve pul alinip poker oynanabilir. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 adresi ogrensek harbi fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 50 lira civarıysa sorun deil kulübün bi bütçesi var onu da idare eder...peki içki ve müzik tavsiyesi olarak nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aha fuhuş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 icki olarak tekila ve bilimum vodkali kokteyl diyorum ben. neden? cunku kadin milletinin ickide zerre damak zevki yok, boyle emdire emdire sert icki icemiyorlar. o yuzden hem sarhos olmak hem de baharatli tat icin tekila. vodka kokteylleri de tekilaya bile yetemeyen bayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 synorin said: töbe töbe twister harbi iyi fikir ama tuzlu kaçmasın tabi bütcen ne. masraflari kim karsiliyor bilmiyorum. ama simdi yaza kadar home party vericem diyorsan. bence twister da yanlis bir sey yapmazsin. Ki baska zamanda arkadas arasinda oynanabilen bir olay. daha bir sürü sey vardir elbet yapilabilecek. Havada soguk yoksa mangal hic bir zaman yanlis olmaz. Aklima geldikce yardimci olmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 muzik dedigin zaman da, kafa yorucu olmamasi kaydiyla, starsailor, radiohead, coldplay falan takilabilirsin ilk saatlerde. sonra geceye dogru basarsin damien ricelari falan yumusar hatunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tekila-vodka kokteyl :) bira da zulalamak lazım para açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya bira allahin emri. gavurlarin hepsinin elinde bira var zaten. benim aklima direk citipiti turk kizi geldi de bira aklimdan cikivermis. evet iyi fikir onu da yap. cok cesitli icki de olmasin da, gotu basi dagitmasinlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet bu 3ü yeterli müzik de dediğin gibi coldplay-starsailor havasında geçer belki bi de maroon 5 eklenebilir ona sonra klüp gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya iste eklersin marooon 5'idir falan. o tarz yani. geceye dogru club girmek sert olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 house music ve tekno evde yapilan partiler icin birebir. arada hiphopda serbistirebilirsin (aman ha sakin türkce hiphop olmasin). Eger ispanyol misafirin coksa etnik müzik bile olur gitarli felan filan.(ah o hatunlar simdi kot pantolan filanda giymiyorlar biliyorum böyle, etek yüksek tabuklu ayakkabi offf. neyse konumuza dönelim :D ). Iyi bir ses sitemi kurmaya bak komsularida bir gün öncesinden ziyaret et haber ver ariza cikmasin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 komsulara ingiltere erkek yurdu'ndan ogrenci gelcek de, hatun deme. sakin hatun deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 müziği iyi ayarlamak lazım ya şimdi maroon 5-starsailor gibi orta bi müzikle girsem sonra ortalarda tekno-house yapsam milletin canı çıkınca da slow tarz bana böyle mantıklı geldi ama şlarkı tavsiyelerine ihtiyacım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aga onun icin last.fm e giriyosun. maroon5 yaziyosun. en cok dinlenen parcalarini indirirken bi yandan da benzer gruplara bakiyosun. oyle o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sağol havlu ya walla hayatımı kurtardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "Nationale Volksarmee" said: house music ve tekno evde yapilan partiler icin birebir. arada hiphopda serbistirebilirsin (aman ha sakin türkce hiphop olmasin). Eger ispanyol misafirin coksa etnik müzik bile olur gitarli felan filan.(ah o hatunlar simdi kot pantolan filanda giymiyorlar biliyorum böyle, etek yüksek tabuklu ayakkabi offf. neyse konumuza dönelim :D ). Iyi bir ses sitemi kurmaya bak komsularida bir gün öncesinden ziyaret et haber ver ariza cikmasin sonra. national sana da çok tşkkür ediorm abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 np. konu trollenmeden ne kadar aktivite o kadar mutlu pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Top 25 Pop cd yapitirabilirsin. Avrupa Listlerine bak hangi sarkilar Hit. basta onu döseyebilirsin. biraz arastirma yapman lazim. Not: Türkiye Top Ten avrupa arasinda bazen cok farkliliklar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gelecekleri ülkeler gelmeden önce belli oluyor o zaman onların ülkelerinde popüler şarkıları bulabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar