bya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 symbian s60 da falan çalışacak güzel oyun istiyorum ama indirdiklerim hep dandik. bir tane oyun oynuyorum ne zmandır onu da sizlere önereyim. Frozen bubble, http://fb-s60.sourceforge.net/ ben baya seviyorum, arada oynamak zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Worms World Party bunun dışında bir tane düzgün S60 oyunu görmedim. Belki N95 falan oyunları daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kesinlikle worms ya. 2 kişi saatlerce oynamışızdır toplamda. 4 lü falan yapıyorduk bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 teşşekkürler worms için ,güzelmiş bayta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar