Vendy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Iyi gunler. Windows 7 RC yi, elimde olan cd key ile W7 orjinal son surume upgrade etme sansim varmi? Pek bi bilgi bulamadim web de.
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 malesef said: Windows 7 RC Windows 7 RC'nin kullanımdan kaldırılması 1 Haziran 2010'dan itibaren Windows 7 RC kullanım süresi dolacaktır. Bilgisayarınızı kullanmaya devam etmek için, 1 Haziran 2010 son kullanım tarihinden önce Windows 7'nin perakende sürümünü veya önceki bir Windows sürümünü yüklemeye hazırlanmalısınız. Windows 7 RC sürümünden Windows 7'nin perakende sürümüne yükseltemeyeceksiniz. Ancak verilerinizi yedekleyebilir veya sonraki ya da önceki bir işletim sistemine aktarabilirsiniz. Windows 7 RC'nin kullanımdan kaldırılması işlevselliği 14 Şubat 2010'dan itibaren, kullanım süresi sonu bildirimi başlatılır: Windows 7 RC kullanıcıları günde bir kez görev çubuğunda bir kullanım süresi sonu bildirimi alır. Windows 7 RC kullanıcıları dört saatte bir ve sonra saatte bir Bildirim Sihirbazı ile karşılaşır. 1 Mart 2010'dan itibaren, Windows 7 RC sürümü bir sonraki kullanımdan kaldırılma aşamasına girer: Görev çubuğunda kullanım süresi sonu bildirimleri görüntülenmeye devam eder. Windows 7 RC çalıştırılan bilgisayarlar iki saatte bir yeniden başlatılır. 1 Haziran 2010'dan itibaren Windows 7 RC sürümünün kullanım süresi sona erer: Windows başlatıldığında siyah bir masaüstü görüntülenir. Windows 7 RC kullanıcıları Windows Etkinleştirme ekranı ile karşılaşır. Bu ekranda, çalıştırdığınız Windows kopyasının orijinal olmadığı bildirilir. Windows 7 RC çalıştırılan bilgisayarlar iki saatte bir yeniden başlatılır. http://support.microsoft.com/kb/971767/tr
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tesekkur ettim. direk upgrade falan diye aratinca uzun makaleler cikti google da usendim acikcasi okumaya :D format sart yani. pff
Öne çıkan mesajlar