Vendy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Iyi gunler. Windows 7 RC yi, elimde olan cd key ile W7 orjinal son surume upgrade etme sansim varmi? Pek bi bilgi bulamadim web de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 malesef said: Windows 7 RC Windows 7 RC'nin kullanımdan kaldırılması 1 Haziran 2010'dan itibaren Windows 7 RC kullanım süresi dolacaktır. Bilgisayarınızı kullanmaya devam etmek için, 1 Haziran 2010 son kullanım tarihinden önce Windows 7'nin perakende sürümünü veya önceki bir Windows sürümünü yüklemeye hazırlanmalısınız. Windows 7 RC sürümünden Windows 7'nin perakende sürümüne yükseltemeyeceksiniz. Ancak verilerinizi yedekleyebilir veya sonraki ya da önceki bir işletim sistemine aktarabilirsiniz. Windows 7 RC'nin kullanımdan kaldırılması işlevselliği 14 Şubat 2010'dan itibaren, kullanım süresi sonu bildirimi başlatılır: Windows 7 RC kullanıcıları günde bir kez görev çubuğunda bir kullanım süresi sonu bildirimi alır. Windows 7 RC kullanıcıları dört saatte bir ve sonra saatte bir Bildirim Sihirbazı ile karşılaşır. 1 Mart 2010'dan itibaren, Windows 7 RC sürümü bir sonraki kullanımdan kaldırılma aşamasına girer: Görev çubuğunda kullanım süresi sonu bildirimleri görüntülenmeye devam eder. Windows 7 RC çalıştırılan bilgisayarlar iki saatte bir yeniden başlatılır. 1 Haziran 2010'dan itibaren Windows 7 RC sürümünün kullanım süresi sona erer: Windows başlatıldığında siyah bir masaüstü görüntülenir. Windows 7 RC kullanıcıları Windows Etkinleştirme ekranı ile karşılaşır. Bu ekranda, çalıştırdığınız Windows kopyasının orijinal olmadığı bildirilir. Windows 7 RC çalıştırılan bilgisayarlar iki saatte bir yeniden başlatılır. http://support.microsoft.com/kb/971767/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tesekkur ettim. direk upgrade falan diye aratinca uzun makaleler cikti google da usendim acikcasi okumaya :D format sart yani. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar