Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 50 tane alan olursa tanesi 4.5 e indi hepsini alana tanesi 4 den bırakıyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hepsini alın 300 verin gidim ben lkasjdsa
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ruhun satilir ama kitaplar satilmaz...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vercen bu kitaplari recep e 2 dakkada satar hepsini
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lol dark sereglin para lazım canım. onları da okumuyorum bi daha. ne blim
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Lopeth said: kitaplarımı satacağıma böbreğimi satarım daha iyi diye düşünenlerdenim ben ben de.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi siz böbreklerinizi bana verin ben kitapları size verim. sora böbreğinizi satarım. para lazım :D
j0ker Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yav esasında senin yazının içinde göremedim galiba ama, ravenloft serisini arıyodum bende. onu nası şaaparız? belki sende yoksa paslarsın birine?
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 valla olan ve satan bildiğim yok üzgünüm. update: listedeki 44 kitap rezerve edildi. satış sorası güncellicem.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kalan Kitaplar -------------------------------------------------------- Ejderha Mızrağı Efsaneler Üçlemesi 1 2 3 İkizlerin Zamanı İkizlerin Savaşı İkizlerin Sınavı Yeni Çağın Ejderhaları 1 2 3 Yeni Bir Çağın Doğuşu Kasırganın Günü Kargaşanın Arifesi Buzduvarı Üçlemesi 1 2 3 Haberci Altın Küre Kışyurdu Dhamon Efsanesi 1 2 3 Düşüş İhanet Kurtuluş Kahramanlar 1 – Huma destanı Ejderha Mızrağı 2 – Kış Gecesi Ejderhaları Ejderha Mızrağı 3 – İlkbahar Şafağı Ejderhaları Başlangıçlar 1 – Karanlık ve Işık Kang’ın Alayı 1 – Kıyamet Tugayı Kang’ın Alayı 2 – Ejderan Kuralları Kayıp Efsaneler 1 – Vinas Solamnus Kayıp Efsaneler 2 – Fistandantilus, Yeniden Doğuş İkinci Nesil Yaz Alevi Ejderhaları Kara Dalamar Unutulmuş Diyarlar Kara Elf Üçlemesi 1 2 3 Anayurt Sürgün Göç Yıldızışığı ve Gölgeler 1 2 3 Drow Kızı Karmaşık Ağlar Rüzgar Yolcusu Danışmanlar ve Krallar 2 – Selgeçidi Danışmanlar ve Krallar 3 – Büyücüsavaşı Ruhban Serisi 1 – İlahi Karanlığın Yolları 1 – Sessiz Kılıç Karanlığın Yolları 3 – Kristalin Hizmetkarı Karanlığın Yolları 4 – Kılıçlar Denizi Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisi 1 - Dağılma Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisi 2 – Ayaklanma Yalanlar Prensi Diğer Frp Ölüm Kapısı Serisi 1 2 3 4 5 6 (M.Weis & T. Hickman) Ejder Kanadı Elf Yıldızı Ateş Denizi Yılan Büyücüsü Kaosun Eli Labirentte Shannara’nın Kılıcı 1 2 3 (Terry Brooks) Ultima Teknotrat Savaşı 2 3 Maskeli Balo Kargaşa İngilizce Dragonlance – The Search For Magic (Tales From The War Of Souls) Magic The Gathering – Artifacts Cycle Book II – Planeswalker Magic The Gathering – Artifacts Cycle Book III – Time Streams Polisiye, Gerilim ve Diğer Gregg Loomis Pegasus Sırrı Julian Sırrı Dan Brown İhanet Noktası Melekler ve Şeytanlar Dijital Kale The Necronomicon: The Book of Dead Names (Skoob Esoterica) (Paperback) David Gibbins – Atlantis Maxime Chattam – Zamanın Kanı Dean Koontz – Hız Keith Ablow – Psikopat Lewis Perdue – Kusursuz Katil Michael – Morley – Örümcek Tess Gerritsen – Mefisto Klübü Paul Kemprecos – Yakuza Cinayeti Adam Fawer – Olasılıksız Natsuo Kirino - Grotesk Glenn Puit – Cadı Sam Bourne – Erdemliler Ben Mezrich – Mekanı Batırmak Geoff Dyer – Paris Trance (İngilizce)
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bilmem? tekrar okumıcam ki?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bu nasıl bir mantık, insan kitabı tekrar okumıcam diye satar mı dicem saçma olacak demek ki satıyormuş.
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bunların hepsini okursam halim nolur bilmem=)
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 okumak iyidir abi bi dene bak =)
firehead Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Son durum nedir kitaplarda?. almak istediğim bazı kitaplar var
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hmm hazır topic varken şeyedeyim, 54+1 adet yepisyeni, sapasağlam (2 si harcover) ingilizce forgotten realms kitabını "toplucana" almak isteyen varsa, öm :) toplucana=225tl (bir kitaptan 2 tane var onu free vercem zaten) eski artık bulunmayan realms of kitapları da var evet.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ölüm kapısını halen parçalamıyor musun? :)
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 üfff geç görmüşüm tüm frp leri almak isterdim :( içinde okuduğum seriler yada elimde birkaçı olanlara rağmen :(
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yok vazgeçtim kalan tüm frp (türkçe olanlar) kaça olur... iyi bi fiyat söle sende kurtul bende sevineyim :D
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 2 mesaj üst üste diye umarım banlanmam ama arkadaş satıştan vazmı geçti ne yaptı, attığım öm lere cvp bile vermedi... yok satmıyosan (yada bana satmıyosan) söylede hayal kurayı bırakayım. edit: iki değil üç mesajmış :P
erdalyel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kara büyücü serisinin 6 kitabını nasıl satın alacağım tlf:05056451722
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ah be erdalyel konuyu uplayınca nasıl bi heyecan yaptım :( okumadınmı son üç mesajımı? eleman konuyu açıp kayboldu ortadan.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Kalan Kitaplar -------------------------------------------------------- Ejderha Mızrağı Efsaneler Üçlemesi 1 2 3 İkizlerin Zamanı İkizlerin Savaşı İkizlerin Sınavı Yeni Çağın Ejderhaları 1 2 3 Yeni Bir Çağın Doğuşu Kasırganın Günü Kargaşanın Arifesi Buzduvarı Üçlemesi 1 2 3 Haberci Altın Küre Kışyurdu Dhamon Efsanesi 1 2 3 Düşüş İhanet Kurtuluş Kahramanlar 1 – Huma destanı Ejderha Mızrağı 2 – Kış Gecesi Ejderhaları Ejderha Mızrağı 3 – İlkbahar Şafağı Ejderhaları Başlangıçlar 1 – Karanlık ve Işık Kang’ın Alayı 1 – Kıyamet Tugayı Kang’ın Alayı 2 – Ejderan Kuralları Kayıp Efsaneler 1 – Vinas Solamnus Kayıp Efsaneler 2 – Fistandantilus, Yeniden Doğuş İkinci Nesil Yaz Alevi Ejderhaları Kara Dalamar Unutulmuş Diyarlar Kara Elf Üçlemesi 1 2 3 Anayurt Sürgün Göç Yıldızışığı ve Gölgeler 1 2 3 Drow Kızı Karmaşık Ağlar Rüzgar Yolcusu Danışmanlar ve Krallar 2 – Selgeçidi Danışmanlar ve Krallar 3 – Büyücüsavaşı Ruhban Serisi 1 – İlahi Karanlığın Yolları 1 – Sessiz Kılıç Karanlığın Yolları 3 – Kristalin Hizmetkarı Karanlığın Yolları 4 – Kılıçlar Denizi Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisi 1 - Dağılma Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisi 2 – Ayaklanma Yalanlar Prensi Diğer Frp Ölüm Kapısı Serisi 1 2 3 4 5 6 (M.Weis & T. Hickman) Ejder Kanadı Elf Yıldızı Ateş Denizi Yılan Büyücüsü Kaosun Eli Labirentte Shannara’nın Kılıcı 1 2 3 (Terry Brooks) Ultima Teknotrat Savaşı 2 3 Maskeli Balo Kargaşa İngilizce Dragonlance – The Search For Magic (Tales From The War Of Souls) Magic The Gathering – Artifacts Cycle Book II – Planeswalker Magic The Gathering – Artifacts Cycle Book III – Time Streams Polisiye, Gerilim ve Diğer Gregg Loomis Pegasus Sırrı Julian Sırrı Dan Brown İhanet Noktası Melekler ve Şeytanlar Dijital Kale The Necronomicon: The Book of Dead Names (Skoob Esoterica) (Paperback) David Gibbins – Atlantis Maxime Chattam – Zamanın Kanı Dean Koontz – Hız Keith Ablow – Psikopat Lewis Perdue – Kusursuz Katil Michael – Morley – Örümcek Tess Gerritsen – Mefisto Klübü Paul Kemprecos – Yakuza Cinayeti Adam Fawer – Olasılıksız Natsuo Kirino - Grotesk Glenn Puit – Cadı Sam Bourne – Erdemliler Ben Mezrich – Mekanı Batırmak Geoff Dyer – Paris Trance (İngilizce) ---------------------------------------------- Yeni eklemeler geldi. Tür mür ayıramayacağımı düşünüyorum :D Unutulmuş Diyarlar * Değişimler Serisi 1 2 3 Ork Kral Korsan Kral Hayalet Kral Frank Schatzing - Sürü Barry Eisler - Kırılma Noktası Ken Grimwood - Sil Baştan Luke Rhinehart - Zar Adam Dimitry Glukhowsky - Metro 2033 John Katzenbach - Psiko Analist Alan Glynn - Karanlık Alanlar Paul Hoffman - Tanrının Sol Eli Andrew Davidson - Zebani * Suzan Collins Seri Açlık Oyunları Alaycı Kuş Ateşi Yakalamak Adam Fawler - Empati Jasper Kent - Oniki Gregg Loomis - Cehennem Kapıları Stieg Larsson - Ejderha Dövmeli Kız Stieg Larsson - Ateşle Oynayan Kız Chuck Palahniuk - Tıkanma Neil Gaiman - Yokyer Danielle Trussoni - Asi Melekler Karl Olsberg - Sistem Jean Christophe Grange - Ölü Ruhlar Ormanı ***Güncel eklediklerim henüz çok eski olmadıklarından kitap kitap hesaplamak gerekir fiyatı, ayrıca 1 kitap için hadi buluşalım da verelim alalım al sana 5 tl gibi bir şey çok gereksiz olduğundan lütfen bulk order için başvurunuz :D Hafta arası 4 leventteki banka kuleleri civarında, hafta sonu da levent taksim civarından teslimat yapabilirim falan vs. Umarım arada girip bakarım satılır kitaplar evlences para lazım :D Satılmazsa da canımız sağolsun yahu =)
Öne çıkan mesajlar