Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Tercih Sorunsalı(bilgisayar okuyanlar özellikle bakarsa çok mesut olurum)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya kazanabileceğim yerler şöle ama çok kararsızım ve üniversiteleri yeterince tanımıyorum bilen eden varsa bi fikir verebilirmi bana.
Bilg. Mühendisliği istiyorum şunların olabilitesi var.
Hacettepe
Yeditepe(B.)
Marmara
Galatasaray
Yıldız Teknik
İzmir Ekonomi
Başkent(B.)
Ege

bana biraz öneride bulunurmusunuz ama bi üniversite olsun derken yanına sebebi,ni fln da yazarsanız çok sevinirim.[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
şimdi nerede oturduğuna bakar. Bence şehir dışına çıkma mümkün olduğu kadar. Burslu okuma derim ben sana en güzeli devlet üniversitesidir.[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
Countless times I trusted you!!
[b]Bitse de gitsek...
Mesaj tarihi:
yanlis hatirlamiosam izmirdeydin, bence istanbul a gel kesinlikle. sehir disinda uni okumak kesinlikle ilginc bi deneyim olucaktir; ozellikle ekonomik durum iyiyse ;)

onun disinda secim konusunda bence okulları gormeden bisey yapma, 2-3 gunluk bi istanbul gezisi yap mesela burda diilsen; okulları gor, kampusleri gor, ulasabilirsen netten orda okuyan insanlarla konus vs. ama gormeden secim yapma bence. ben gormeden yaptım secimi, memnunum gerci ama dedigin okulların da hic birini gormedim :)
Mesaj tarihi:
Evet izmirdeyim ekonomik durumum çok şahane diil ama yinede dışarısını sitiyorum ege de okumak çok cazip gelmiyor :)).

Bide sabancının mühendislik doğpa bilimlerinede yetiyor puanım ama başarı bursuna 3/1 ini ödemem gerekiyor yine ama olabilitesi yok fazla ama eğer gerçekten bana çok iyi bi eğitim vercekse düşünülebilir.[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
ekonomik durumdan kastım eve çıkma konusundaydı :)

ama naaparsan yap kampusleri gor, onemli baya; icerdeki insanları sevmesem de beni okula goturup getiren en onemli nedenlerden biriydi kampus
Mesaj tarihi:
yeditepe ye gel gor,
begenirsen buyur yanımıza :)
yeditepe bilgisayar 4. sınıf[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Mesaj tarihi:
Naısl ki yeditepe ing. cemi bi kere kampüs durumları nasıl şehirden uzaktamı. Alacağım eğitim kalitelimi? Çıkınca ben yeditepeden mezun oldum dedimde yüzüme bakcaklarmı??*[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
yeditepe matematikte kuzen vardı benim hiç memnun değildi. Burslu okuyordu. Devlete git diyorum istanbul'da yaşamak kolay değildir.[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
hacattepede okuynan arkadaşlarım orası oldukça iyi diyolar seçim senin .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı okul sorunsalı bendede war nereye gitsem diyorum.eskişehir anadolu da okuyan varmı[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

• Yeni Oluştur...