Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ölecek miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kolların çıtlasa daha kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 İlik suyu varya o baloncuk halini alıyor sıkıştıkça çat çıt eder bişi yok tırsma dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 diz kapaklarım, ayak parmaklarım, ellerimdeki tüm eklemler, dirseklerim falan heb çıtloor. milleti kandırması güzel oluyo ama. kulak çıtlar mı lan hiç? başparmağım sağolsun. ehehe. o değil harbi harbi rahatlayanı oluyo lan. edit: kulak memesi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Benimde fena şekilde heryerim çıtlar . Hayatımda hiç boynumu çıtlatmadım ama böle koltukta yatarken kafamı oynattığımda fln çıtlarmış gibi oluyo . Başparmaklarım felaket çıtlar hele . 10 dakkada bir çıtlayabiliteye sahipler neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben hep cıtlatıyorum diz kapaklarımı ya. acayip rahatlatıyor. ama parmak cıtlatmaktan farkı yok tabi baya zararlı. yaslandıgımızda dizler tutmazsa mahvolduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Noise said: Benimde fena şekilde heryerim çıtlar . Hayatımda hiç boynumu çıtlatmadım ama böle koltukta yatarken kafamı oynattığımda fln çıtlarmış gibi oluyo . Başparmaklarım felaket çıtlar hele . 10 dakkada bir çıtlayabiliteye sahipler neden bilmiyorum hacı başparmaklardan kastım ele bağlandığı eklem yeri değil, uç noktadaki eklem. tırnağa yakın olan. arka arkaya 3 kere çıtlama kapasitesi var. 2-3dk da şarj oluyor üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Boyun uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Tmm tmm benimde orası işte . Hani ekstra bi desteğede gerek duymuyolar parmağı büktüğüm an direk çıtlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Benim de heryerim çıtlıyor. Kireçlenme diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Noise said: Tmm tmm benimde orası işte . Hani ekstra bi desteğede gerek duymuyolar parmağı büktüğüm an direk çıtlıyo oo iyiymiş o zaman kankut. arkadaşların kulak memesini tutup çıtlatıyorum hep. ameller kulak memeleri çıtlıyor sanıyor. komik de değil amma ne bileyim. alıkoyamıyorum kendimi. o değil, kireçlenelim gitsin anasını satayım. arkamızdan gelir reklam yaparlar belki kalgon kullansaydınız keşke diye. ıyy bu nası espri laan. kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya hani bi çözümü varsa söylenir yaparız ama yok benim bildiğim . Heleki gece yatağa yattığımda o yatar şekilde belimi çıtlatmak orgazmik bi haz veriyo anlatamam o duyguyu hiçbi sekse değişmem arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "milyonlarca kez tamam bu son olsun hadi." dediğim olmuştur benim de. amma duramıyorum. tutamıyorum kendimi. rahatlıyor insan ama harbi. hareket kabiliyeti artıyomuş ellerin. ama kavrama kapasitesi azalıyomuş. ve söylendiği gibi erken yaşta kireçlenme de cabası. burda bilimsel konuşuyoruz yani. ehehe. yav resmen kafiye yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 diz çıtlatmak sakat bi olay. ordaki sıvıyla ilgili dizimden rahatsızlık yaşadım 1 ay falan üstüne basamayıp 3 ay da dizlik kullandım. bilmiyorum çıtlatmakla ne kadar alakası vardır ama o ızdıraptan sonra yapmıyorum. özledim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çekirdek de çıtlıyor. havan kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar