Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Panasonic GD67[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ... baştan ne yapıcaanı planlamış olsaydın keşke. sonra böyle filtrelerle kotarmaya çalışmazdın :)[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 valla anlamadım horace ne dedini 2.si direk tek filtre geçmiş hali zaten o önemli diil benim için koyu göründümü hoşuma gidiyor ben kurşun kalem kısmıyla ilgileniyorum :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 diyorum ki. planlı yap. eskiz, ve bitiriş. ama ben boş konuşuyorum. sanat ne de olsa anasını satiim. :/[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ya hayır boş konuşmuyosundurda ben anlamıyorum :)) yani plandan kastın ne ne yapayım anlamadım tam olarak.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 plandan kastım şu halihazırda olan gibi bişi yap önce, sonra ekle çıkart bi kompozisyon oluştur, olunca temizle bitir. güzel olsun.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar