Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hem de kurban bayramı gecesi et var köfte var tost ekmeği var var da var ama gece gece yememek lazım şeytan da aklımı çelmiyo değil hadi biraz da siz çelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 YE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Abi ben de çok acıktım ama şimdi yemek yapsam dedem dahil herkes uyanır elli tane laf ederler. Şarap içiyorum ondan. Hafif bir şeyler ye bu saatte. Salatalık, mandalina gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben pizza yedim az önce siyah zeytinli bol mantarlı süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bende cok açım ama bu saatde yemek yenmez. abur cubur bişide yok. kola içiorm ole bosbos :D @bella kotusun resmen yahu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bella said: ben pizza yedim az önce siyah zeytinli bol mantarlı süperdi.YAPMA BUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu patiyi anlamak cok güc bi konuda bakiyorsun herkes kurbana karsi aksama dogru herkes sancilar icinde ya cok yedim ya da ev et dolu napsam diye konu aciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 =) Sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yumurta kavuruyorum ben kıymalı. Off mis gibi koktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 otobüs kültürü var patide. söyledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ultrAslan said: bu patiyi anlamak cok güc bi konuda bakiyorsun herkes kurbana karsi aksama dogru herkes sancilar icinde ya cok yedim ya da ev et dolu napsam diye konu aciyor kasaptan aldık biz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 O DEĞİL DE ANNEM TİRAMİSU YAPMIŞ BUZDOLAPTA DURUYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Yumurta kavuruyorum ben kıymalı. Off mis gibi koktu. ne mide varmis gecenin yarisi kiymali yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o zaman annenin bayramı mübarek olsun ellerinden öpüyorum, şeker yerine tiramisu da kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bella bana yemeksepetinden pizza gönder ben parasını sonra veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Anne denmiş beyler, dikkatli olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar