0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 akşam konuyu gördüm,cd leri biraz karıştırıp cs 1.6 full sürümü buldum,sonra sxe indirip kurdum,sonra oyuna girdim, ama feci hs atıyolar. dota bayınca cs, cs bayınca dota,çok güzel bi combo oldu. dfghgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 geçen zevkine kurdum , giriyorum steam den deathmatchlere baya zevkli oluyo , quake oynamış gibinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bir gün belirleyip maç yapsak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cs:s den sonra 1.6 oynadım acayip garip geldi. 1.6 oynarken hiç farketmemiştim de flashbang ve grenade sanki balon atarmışcasına gidiyor havada süzülerek yavaş yavaş böööle. cs:s steam paralı olduğundan genelde hileci ve saçma sapan tipler de olmuyor daha rahat sxe falan da uğraşmıyorsun. hem grafikler de cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar