bansheee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dory said: bansheee said: dory said: erkek zaten zor gelisen bi yaratilis. o 20 yasindayken senin 15 yasindaki ergen kafana anca ulasiyo dolayisiyla kendinden kucuk erkekle cikmamak lazim. bu tamamen genelleme.Çok sevdiğim bir arkadaşımın karısı kendisinden 4 yaş büyük mutlu mesut yaşıyolar 15 yıldır.Bu arada çocuk 14 kız 18 ken tanışmışlar ama kendisi 18 e geldiğinde anca harekete geçebilmiş.Tek sorun bayan tarafı biraz güvensizlik sorunu yaşayabiliyor. yeşil çam gibilermiş. hakkaten yav çocuk halaa deliler gibi aşık, başkasını gözü görmüyo."Eşimle ilk tanıştığımda arkaplanda bööle blur efekti oldu sadece onu gördüm" dediydi.Yuh dedim şööle bi his yaşamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 copry said: 23 http://myspace.roflposters.com/images/rofl/myspace/1207928419310.jpg.%5Broflposters.com%5D.myspace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar