Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız erkek ilişkileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ciddi ciddi buraya topic acıyorsan böyle bi konu icin bence cıkma. 15-18 yas arasında birileri ile cık.kafalarınız daha cok uyusabilir. oglana (OGLAN) yazık yani. parlak bisi ise bana telini pm atabilir misin?
Mesaj tarihi:
22'den sonra arada 60 yas fark olsa gene koymaz. 22-23 22-25 22-30 bunlar hep ayni. tabi bunu duygusal bi iliski icin diyorum. yoksa citir isteyenler icin erkekte 18-20, kadinda 15-19 iyidir.
Mesaj tarihi:
xcorpion said:

ciddi ciddi buraya topic acıyorsan böyle bi konu icin bence cıkma. 15-18 yas arasında birileri ile cık.kafalarınız daha cok uyusabilir. oglana (OGLAN) yazık yani. parlak bisi ise bana telini pm atabilir misin?

topiği açma sebebimle çocukla çıkıp çıkmamam arasında bi bağlantı yok! sadece insanlar yaş farkıyla ilgili ne düşünüyolar onu merak ettim.. zaten yazılanları okusaydın bunun bahsi geçmişti daha önce. insanlar hakkında ileri geri konuşmadan önce bilgi sahibi olmayı dene.
Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

gecko said:

"peder zickler" said:

ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için

ruhlar diyarında yaşamıyoruz ama?
recep ivedik replikleriyle gelme bana
(tu)
Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

gecko said:

"peder zickler" said:

ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için

ruhlar diyarında yaşamıyoruz ama?
recep ivedik replikleriyle gelme bana

anladın sen onu (tu)
  • Yeni Oluştur...