Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kafalar uyarsa yaş sorun olmaz. şu anda çıktığım kız'dan iki yaş küçüğüm. 5 yaş büyük bir kızla da çıkmıştım. 2 yaş gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 burda kim ne derse +- 10 ekliyceksin kardes.burasi garbic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 colukla cocukla uğraşmayın.yaşıtınızla da uğraşmayın hatta.ektrem durumlar olabilir gerçi de,erkeğin olgunu makbül sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ciddi ciddi buraya topic acıyorsan böyle bi konu icin bence cıkma. 15-18 yas arasında birileri ile cık.kafalarınız daha cok uyusabilir. oglana (OGLAN) yazık yani. parlak bisi ise bana telini pm atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 22'den sonra arada 60 yas fark olsa gene koymaz. 22-23 22-25 22-30 bunlar hep ayni. tabi bunu duygusal bi iliski icin diyorum. yoksa citir isteyenler icin erkekte 18-20, kadinda 15-19 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 22-23 ile 22-30 nasıl aynı ya. 22 ile 27 falan en çok fark eden dönemlerden biri. Okumayı bırakıp çalışmaya başlamışsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 olm 30 yaşında gelmeden 22-30 arası aynı nasıl diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ayaklari yere degsin, döşü çıkmış olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu arada senin yaş kaç? birde elemanın ki? mrk ne güzel şey güzel şey mrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yazmis ya 21 cocuk 23 kiz okusana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 xcorpion said: ciddi ciddi buraya topic acıyorsan böyle bi konu icin bence cıkma. 15-18 yas arasında birileri ile cık.kafalarınız daha cok uyusabilir. oglana (OGLAN) yazık yani. parlak bisi ise bana telini pm atabilir misin? topiği açma sebebimle çocukla çıkıp çıkmamam arasında bi bağlantı yok! sadece insanlar yaş farkıyla ilgili ne düşünüyolar onu merak ettim.. zaten yazılanları okusaydın bunun bahsi geçmişti daha önce. insanlar hakkında ileri geri konuşmadan önce bilgi sahibi olmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu posttan sonra birisi küçük çocukların ilişki durumunu anlayışla karşılasın, bu topikte küfürü serbest bırakcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/16f/be4/2fc/17d/555/768/45a/5ef/cae/a2f/c4_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vampir diil kumpir olmuş artık bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 benim arkadaş 21 yaşında kız arkadaşı 28 //discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 güzel=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "peder zickler" said: ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için ruhlar diyarında yaşamıyoruz ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 fazla buyuk olmamali kiz, gevsek potaya smac basilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gecko said: "peder zickler" said: ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için ruhlar diyarında yaşamıyoruz ama?recep ivedik replikleriyle gelme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "peder zickler" said: gecko said: "peder zickler" said: ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için ruhlar diyarında yaşamıyoruz ama?recep ivedik replikleriyle gelme bana(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 copry said: deşifre etmiyim şimdi ama tipi baya iyi =) kendisi de iyi yani tek sorunumu da anlattım size zaten Hm. Peki çocuk kör mü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "peder zickler" said: gecko said: "peder zickler" said: ruh yapısı önemli ya , ben mesela en az +5 yaş kotası koyuyorum kendime ciddi bir ilişki için ruhlar diyarında yaşamıyoruz ama?recep ivedik replikleriyle gelme bana anladın sen onu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar