Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 -------------------------------------------------------------------------------- 1-Ürünümüz orjinal 2g çıkma iphone arka Kasası 2-Ürünümüze gelince Iphone 2G Kasa Pembe Renk Sim Kart Slotu + Yan Tuşlar Dahil 3-iphone İçin Tasarlanmış Şık Şeffaf Görünümlü Case koruma 4-iphone 3G Beyaz SERT ARKA KAPAK 5-Iphone 2g/3g/3gs Beyaz Silikon Kılıf 6-Iphone 2g/3g/3gs Kırmızı Silikon Kılıf 7-Iphone 2g / 3g / 3gs Siyah Komple Kapalı Lastik Kılıf Hepsi Toplam 70 YTL...Yani şöyle kabaca bir hesap yaparsanız 7 ilan var böldüğünüzde 10 ytl ye geliyor hepsi kaldıki iphone kasa vs almaya kalksanız bu fiyata kesinlikle bulamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Doğubank da daha ucuza satılıyor. Bu fiyat nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hiç bi case 2g/3g/3gs e birden uymuo. anca 3g/3gs e uyan var. cok aradım 2g için ordan biliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 2g ler standart ve case de 2g icin yapılmıs 3g degil o yuzden sorunsuz uyuyo bu fiyat diyorsunuz iphone kasası sıfır almaya kalksanız 150 170 ytl ama ben cıkmasını ve komple pembe sıfırını veriyorum bu paketin icinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi bu bi kac ay ara ile eline gecen iphone'ları yalan sebepler soyleyip satmaya calısan arkadas değil mi? eger degilse kusura bakmasın trolledigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 DANIEL STRIKES BACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 toggie said: abi bu bi kac ay ara ile eline gecen iphone'ları yalan sebepler soyleyip satmaya calısan arkadas değil mi? eger degilse kusura bakmasın trolledigim icin. iphone sattı , laptop sattı. evet o arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o zaman bol sans diliyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 baltalamak gibi olmasın (ola da bilir). bunların hepsini www.dealextreme.com dan 11 dolara alıyorsun 12 günde geliyor 0 ytl kargo ücretiyle. (aldım ordan biliyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar