Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bende de o var. sorun yok hiç. baya oldu alalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aynı model evet :D 22" değil bu. 21,5" bi de muhabbeti geçti ya, ölü pixel çıktı az önce. bi "pıt" düzeldi hemen. sdf hey allaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 :) onlar ölü degil sıkısmıs diye okumustum galiba kırmızı olanlar herneyse ölü veya sıkısmıs pixel bu ekranların kamçısı heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 evet kırmızı yeşik mavi beyaz filan stuck/sıkışmış pixel oluyo RGB, red green blue renklerinden bir tanesi veya iki tanesi verimli çalışmayınca oluşuyo onlar. Hiçbiri eğer çalışmazsa o nokta siyah oluyo o zaman ölü pixel oluyo. 1 tane pixel sorununa garanti vermezler genelde 4-5 tane ve üzerine verirler, değiştireceklerini sanmıyorum ama şansını demekten zarar gelmez tabi tamir olarak da o alana sürekli renk değiştiren programlar var saniyede bilmem kaç kere orada renk değişiyo, değiştire değiştire o pixeli çalıştırıyo gibi bişeymiş, hurafe gibi duruyo ama çalışıyo diyolar. ben denediğimde eski monitörümde çalışmamıştı. stuck pixel fixer gibi aratırsan çeşitli çözümlere ulaşabilirsin :) hatta vereyim link, aşağıdaki launch butonuna tıklarsan eğer 20 dakka ile 12 saat arasında stuck pixellerin düzelebileceği not düşülmüş, çıkan pencereyi stuck pixelin üzerine götür bırak dursun saatlerce :) http://www.jscreenfix.com/basic.php edit: bide şöyle bişe buldum video bile çekmiş adamlar helal olsun :) http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yok, az önceki direkt siyahtı. "ölü" yani. ama düzeldi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar