Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 saygılarına nasıl sahip olunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 madem bilgisayarin yok oynamaya neden birine kastirmaya calisiyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yatmıyorsan tebrikler gerçekten. Emeğine saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kaça satıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pardon kaça kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkadaşlar Eğer Dürüst olursanız Unique keserken birine pk olmuosanız kendi emeginizle Kasılıosnz Saygı gösterirle Eğer Plvl İstiorsanız Pm VEya ortaklık YAda Satmamı İstiosanız Pm Yani Özel Mesaj lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yatmıorm Geçen Bladenin Teki pk olmaya Çalıştı onada yatmadım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Marty Para karşılıgı pre ve bot'a koyacak arkadaşlarım var Nie Bedava Yapmıım Yeni bi ark olmasın ve neden Onunda bukadar güçlü bi chara ortak olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Neden konuma kilit vuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 konuna kilit vurulmadı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 snn caps lock falan mı bozuk surekli bi buyuyo bi kuculuo harfler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Çünkü, hiçbir kurala uymadan konu açıyorsun, üstüne bunu, spam şeklinde yapıyorsun. Beni en çok sinirlendiren de, noktalama diye bir şey yok, artı neredeyse her kelimenin baş harfi büyük, nedenini anlamadım ama. Uyarımı dikkate al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dostum Bir Fikir Vereyim Dedim, Buraya 16 Yasindayim Yazman Yanlis Olmamis Mi, Insanlar Bebe Bu, Evi Naqsil Basar, Basarsa Agzini Burnunu Kirariz Diyemezler Mi Sence?? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Sen Adresi Ver Biz Alayına Basarız xD Yamuk yapanın birini buldm korkudan kendi charınıda verdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Kaç çarın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ne bilem Çok var Ortaklık istediğim 2 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hacker mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 caps lockta deide shifte biraz basılı tutmuşum bi büyük bi küçük fln yazıo daha yeni anladm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 xd mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yok hackerlik fln bilmem öle işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Anlayamıorm ki :S xd mi ? ne yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 shift e basınca sadece baş harfleri mi büyük yazıyormuş, süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venom_TR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Boşver Oda Benim Stilim :P Zahhahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar