Cd- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Klavyeden multiple input almakla ilgili bi sorunum var fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acep? GLUT'ta felan hiç bi şey yapmadan okuyodu bi' kaç tuşa basılı tutunca bunda edemedim bi türlü... Google'da da bişi bulamadım.. Kodun bi parçası şöyle glwidget'tan aldım inputu.. void GLWidget::keyPressEvent(QKeyEvent *event) { switch(event->key()) { case Qt::Key_Escape: QCoreApplication::exit(); break; case Qt::Key_W: camera1.MoveCamera(0.01); break; case Qt::Key_S: camera1.MoveCamera(-0.01); break; case Qt::Key_A: camera1.Rotate(0.05,0,1,0); break; case Qt::Key_D: camera1.Rotate(-0.05,0,1,0); break; case Qt::Key_Left: camera1.RotateAroundPoint(camera1.view, 0.05, 0, 1, 0); break; case Qt::Key_Right: camera1.RotateAroundPoint(camera1.view, -0.05, 0, 1, 0); break; }; updateGL(); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 enibadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 soru çok zor hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 simdi kodun bu kismina hic gelinmedigini dusunuyorum, problemin biraz sistemle ilgili. QT event neden gelmiyor onu arastirmalisin, qt nin input modulleri varmi varsa yukleniyor mu filan onlara bakmalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kodun bu kısmına geliyor buraya gelmese hiç input almazdı zaten. eventlerde geliyo ama bi event gelirken başka bi tuşa basınca öncekini bırakıp o event'i almaya başlıyor. "paralel" çalışmıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 code java olsa diyecektim ki, private static final Object syncLock; synchronized ( syncLock) { ..... { Olan şu ki daha code fragment işini bitirmeden yeni event geliyor ve o execute olmaya başlıyor synch değil demekki aşşağısı. Concurrency ve ilintili şekilde google laman da fayda var. Ya senkron çalışmalısın yada gelen event leri bufferlamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 daha gormedigimiz yerden sormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar