Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Pwned http://www.youtube.com/watch?v=z2XUgE6g7XU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 CN sıfata dikkat ettim de Kocakafalardaki sarı bıyık takan elemana acayip derecede benziyor.tek farkı fani olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ayı özür dileyip gider not so ayı after all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 50. saniyeden ittibaren ki sanati kaçırmışsınız... Ayı ile Chuckin suratını aynı karede görüyoruz böyle arka arkaya yani demek istiyor ki yönetmen chuck de yeri geldiğinde ayi gibi sevimli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sinema tarihinin dönüm noktası bu. şu saniyelerle bi çağ atlandığına inanıyorum ve her geçen saniye bu fikre daha da dalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar