quuq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 micro sd kartı, dizüstü bilgisayarımdaki kart okuma bölmesine takamıyorum desteklemesine rağmen.kartı tutmak için bir aparat yada daha basit birşey varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 SD kart adaptörü var 3 kuruşluk bişey :) genelde micro SD alırken yanında verirler bu adaptörü, sende nası yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yanında yoktu.anlamam bende kart falan.şimdi baktım internetten kaliteli birşey almısım ama yoktu işte...umarım sadece adaptör bulabilirim .bilgiler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sadece adaptör bulamayabilirsin yalnız, tek başına hiç görmedim o zımbırtıyı. en dandiğinden bi 256 MB falan microSD daha alman gerekebilir adaptör için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bööle bişey işte kendisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tek satılmaz malesef onlar anca mahalle bilgisayarcısı necdet abiye gideceksin, o hediye verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar