El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tenekeadam said: Defans üzerine kurulu derken? Laz mütahitler temele bol kum falan koyar ya öle bi "defans üzerine kurulu" işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi ben anlamiyorum volkan gokhan lugano ozer/bilica vederson/carlos/santos emre cristian santos/vederson/boral kazim/deivid alex guiza/semih vs. takim kadrosu coook saglam turkiye standartlarinda. yani seker var hamur var yag var helva olmuyor. hani gs nin defansi yavas, line geride kalinca ortasahaya top gitmiyo ilerde olunca da hayvan gibi gol yiyolar. ama fenerde bu sorun da yok gibime geliyo. nedir sorunumuz cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yarın sivas'tan da bişeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mokoko said: lideriz diyebilirim ben.dude sen bombasın zaten bugun o ofsayt postunu unutmucam hiç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yalan bişi yazdımda onu mu unutmayacaksın? eğer ofsayttan gol yedikten sonra isyan etmek abzurtse ozur diliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 takımını sahada yemişler lan daha ne olcak.Sen ofsayttasın hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 fark birken 3. golu ofsayttan yersen eminim sende isyan edersin. ayrıca kasımpaşa gayet guzel oynadı hakettide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Fenerbahçe ve galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. bu şekilde ligin hiç ama hiç zevki çıkmıyor. geri kalan 16 anadolu takımı futbol için yeterince keyif verici ve cezbedici değiller. ligi ayakta tutan takımlar olarak daha dikkatli olunmalı ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Fenerde gelenden 3 yiyo gidenden 3 yiyo keşke 3 atmasaydık zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 lan fener bire 55lik kuponumu yatırdın sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Volkanın şu yapma volkanlık hareketlerine hastayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hayır madem fenere oynıcak kadar hatalısın gelip buraya niye yazıosn olm bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 olm fenere oynamadım lan sadsa beraberlik oynadım yenemez bu ezikler diye, meğer tahminimden de eziklermiş sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Wispy said: Volkanın şu yapma volkanlık hareketlerine hastayım yao küfür bomba ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Şimdi doğruya doğru, 3. gol ofsayt ve ofsayt verilse halen 1-2 olması gereken son dakikalarda kale dibinde Semih'i indirmiş Paşa defansı çekerek, ama bu bişi farketmez sonuçta Yılmaz Paşa hakkıyla aldı maçı ve iyi de oldu biraz titreyip kendine gelsin artistler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkasokak said: Fenerbahçe ve galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. bu şekilde ligin hiç ama hiç zevki çıkmıyor. geri kalan 16 anadolu takımı futbol için yeterince keyif verici ve cezbedici değiller. ligi ayakta tutan takımlar olarak daha dikkatli olunmalı ama işte.. valla en son baktığımda fener anadoluda kasımpaşa avrupadaydı ayrıca kasımpaşa bu hafta gayet de keyif vermiş olmalı, fenerli arkadaşlar daha iyi bilir tabi üstüne bi de sigara yaksalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkasokak said: Fenerbahçe ve galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. bu şekilde ligin hiç ama hiç zevki çıkmıyor. geri kalan 16 anadolu takımı futbol için yeterince keyif verici ve cezbedici değiller. ligi ayakta tutan takımlar olarak daha dikkatli olunmalı ama işte.. Allah ıslah etsin seni ne diyim.Küçük hayal dünyanda sana mutluluklar dilerim.Ayrıca bu galatasaray aşkı da moda olmaya başladı kimi fenerliler arasında.Bu da Beşiktaşın doğru yolda olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bir başka beşiktaş şampiyonluğu daha görmek istemiyorum adamların geriden gelip aldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 paşa-gs maçında ali güneş eliyle uçup top çıkardı. 3. gol ofsayt olsa nolur yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkasokak said: Fenerbahçe ve galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. bu şekilde ligin hiç ama hiç zevki çıkmıyor. geri kalan 16 anadolu takımı futbol için yeterince keyif verici ve cezbedici değiller. ligi ayakta tutan takımlar olarak daha dikkatli olunmalı ama işte.. yalnız ve güzel ülkemde böyle insanların olduğundan şüphem yoktu zaten de patide filan da olduklarını bilmezdim...sg1 tercüman olmuş yeterince hislerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 15+1, seri halde yazarken bjkyi atlamışım egosu dürtülenler için düzelteyim. galatasaray aşkı denmiş de yok öyle bir şey. galatasaraydan nefret ediyor olabiliriz ama rekabet ortamından zevk alıyoruz. beşiktaş gibi aramızdaki rekabeti komplekse getirip biz de varız ulan davasına kapılan kitleler ise sadece rahatsız ediyorlar. neyse konuyu dağıtmayalım Fenerbahçemiz'in bu geceki oyunu gerçekten endişe verici. daum'un acısı yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o değil de fener bugün 5-1 yenseydi o 1. golden sonra yine de aynı hazzı duymuş olurdum. volkan o golü yemiş, o götü kalkık tavırları "yapma volkan" pozuna dönüşmüş ya o yeter bana. Ha fener yenildi, o da kadayıfın üstüne kaymak yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 komikmisin çocukmusun bilmeyecem adamın nickine youtubedan şarkı linkleyenide ilk kez görüyorum benim nicke görede şarkı bulursan bi linkle merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sinad said: Yılmaz Vural ın takımı şov yapar. ZAAAAAAAAAAA EZDİLERR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar