Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe- Kasımpaşa 28.11.2009 @ 20:00

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

abi ben anlamiyorum

volkan
gokhan
lugano
ozer/bilica
vederson/carlos/santos
emre
cristian
santos/vederson/boral
kazim/deivid
alex
guiza/semih

vs.

takim kadrosu coook saglam turkiye standartlarinda.

yani seker var hamur var yag var helva olmuyor.

hani gs nin defansi yavas, line geride kalinca ortasahaya top gitmiyo ilerde olunca da hayvan gibi gol yiyolar.

ama fenerde bu sorun da yok gibime geliyo. nedir sorunumuz cozemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Fenerbahçe ve galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. bu şekilde ligin hiç ama hiç zevki çıkmıyor. geri kalan 16 anadolu takımı futbol için yeterince keyif verici ve cezbedici değiller. ligi ayakta tutan takımlar olarak daha dikkatli olunmalı ama işte..

valla en son baktığımda fener anadoluda kasımpaşa avrupadaydı

ayrıca kasımpaşa bu hafta gayet de keyif vermiş olmalı,
fenerli arkadaşlar daha iyi bilir tabi

üstüne bi de sigara yaksalar yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Fenerbahçe ve galatasaray bu kadar kötü oynamamalı. bu şekilde ligin hiç ama hiç zevki çıkmıyor. geri kalan 16 anadolu takımı futbol için yeterince keyif verici ve cezbedici değiller. ligi ayakta tutan takımlar olarak daha dikkatli olunmalı ama işte..

Allah ıslah etsin seni ne diyim.Küçük hayal dünyanda sana mutluluklar dilerim.Ayrıca bu galatasaray aşkı da moda olmaya başladı kimi fenerliler arasında.Bu da Beşiktaşın doğru yolda olduğunu gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

yalnız ve güzel ülkemde böyle insanların olduğundan şüphem yoktu zaten de patide filan da olduklarını bilmezdim...sg1 tercüman olmuş yeterince hislerime
Sosyal ağlarda paylaş

15+1, seri halde yazarken bjkyi atlamışım egosu dürtülenler için düzelteyim. galatasaray aşkı denmiş de yok öyle bir şey. galatasaraydan nefret ediyor olabiliriz ama rekabet ortamından zevk alıyoruz. beşiktaş gibi aramızdaki rekabeti komplekse getirip biz de varız ulan davasına kapılan kitleler ise sadece rahatsız ediyorlar. neyse konuyu dağıtmayalım Fenerbahçemiz'in bu geceki oyunu gerçekten endişe verici. daum'un acısı yavaş yavaş çıkmaya başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...