Flint_Fireforge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu matrix online ın beta versiyonunu nereden indirebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kendi sitesinden çekebilmen lazım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Beta versiyonunun download linki sadece betaya kabul edenlere verilir. Zaten çeksende account olmadığı için giremezsin, sonuçta multiplayer oyun.
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 betaya kabul edilebilmek için de amerika da olman lazım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Flint_Fireforge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben zaten oyle basvuru yaptım ama sitede download linki bulamayınca size sorayım dedim.
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 o zaman sana kendiliğinden yüklenecektir. (zamanı gelince haber vereceklerdir)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Öne çıkan mesajlar