Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma Gunu Konseptleri.


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Diger forumlarda gordugum super eglenceli seyleri araklayip buraya tasimakta bir numarayimdir. yazin baslattigim Re-captcha kelimeleriyle MS Paint theadi ve bu son haftalarin populer Karsiya gecmece threadleri sizlerin yaraticiligi konusunda beni ikna etmistir.

O zaman ne olacak simdi Azmo baps?
Somethingawful internetin en buyuk ve en yaratici sitelerinden birisidir... orada bu tip seyler cok sik olur ve eglenceli seyler cikar, ama biz daha iyiyiz kanimca ve daha iyisini yapariz. Orada her cuma gunu photoshop friday diye bisi var, biz burada onun yerine her hafta bu bolumde yeni eglenceli bir yaraticiliginizi gosterin threadi acacaz...

Threadler nasil olacak?
Her cuma (veya 2 haftada bir cuma) bi thread acacagim ve orada bir konsept olacak. Mesela ms paint ile filmler icin bir ozet sahne cizmek gibi falan. bir hafta boyunca herkes hunerini gosterecek flana filan ve cok cok eglenecez. Belki arada cikan yaratici seyleri toplariz ayri bir konuda sergileriz, veya rica ederiz adminlerden cok guzel katkida bulunanlara title falan veririz... henuz bilemioyorum ama cok eglenecez

Abi harika bir thread konsept fikrim var, napacam?
Bana ozel mesajla bildirin, adinizla birlikte threadi acarim. Moderasyonu kolay olur, o acidan. Ha bu olaydan bagimsiz bu tur threadler acmak isterseniz tabiyi ki buyrun, bagli degilsiniz hic biseye :)

Abi biraz gorsel sanatlara kaymaz mi ya bu olay?
Kaymaz. Gorsel sanatlar insanlarin ciddi ciddi konusup tartisip guzel seyler sundugu, guzel fikirler aldigi ve ciddi projelerini yayinladiklari bir platform. Bizim olayimiz cok daha rahat ve 'casual'. hem cok cok cok kotu cizimler olacaktir, hem de cok cok iyi cizimler.

Abi tutulmazsa napacaz
Az katki da olsa elimizden geldigince surdurecez konseptleri, takip eden 5-10 kisi icin bile eglenceliyse problem yok :)

Abi fikir cok fena arak?
Evet, olayim bu, ama cok eglenecez.

Resimleri nasil host etcez?
imageshack gayet guzel bu is icin.

alt postta su ana kadar yapilan ve yapilacak olan konseptlerin listesi olacaktir. Zaaaaa...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...