ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 14 günlük trial sayesinde bende Galaxies'e girdim.Oyun iyi güzel ama sorularım var: *Oyunda adam gibi heal olabilmek için saatlerce medic mi kasmalıyız ? yoksa meyva sebze yada işe yarayacak kasmadan heal yolları var mı ? *Bi yaratığa saldırdım diyelim baktım çok kuvvet li nasıl kaçıcam?Ben kaçmaya çalışıom o aynı hızla haritanın diyer ucuna kadar takip ediyor beni.Sonunda tabiki ölüyorum. Yakın soracam başka şeyler şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kaçamıyon kolay kolay :) burst run dene ama, işe yarayabiliyo. /sit ile oturarak heallenebilirsin aslında. Medic de yardımcı olur da buff lıysan, oturarak da kolay oluyor.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 medic kasmana gerek yok girersin bi medical center e weya medic-doc bunnardan birini bulursun ki ortalıkta dolu seni heallerler[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yeni sorum -mesela rifle kullanıyorum adam çok yakınıma geldiğinde yakın dövüş silahına dönersem bi avantajım oluyor mu bu oyunda ? bütün ranged silahların bi optimum uzaklığı var sanırım. Eğer öleyse ranged dövüş ve melee için hangi skill leri tercih etmeliyim mesela ranged : pistol melee : unarmed gibi söylerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ben de öyle çok bilgili sayılmam ama, HAM dan aynı değerlere dmg verenleri seç Mesela Swordsman + Rifleman en güzel ikilidir bence, ikisi de mind a verir ve mind heal lanamaz. (Şu anki sistemde tabi, combat sistemi 3-4 aya tamamen değişecek diyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 peki pistol ın yanında melee bi silah kullanmaya gerek varmı? Sanırım pistolda yakından işe yarıyor(1m den falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 pistol iyidir yakinda. dodgesi olur. da zaten daha marksman/brawler treelerinde iken cogu sey buyuk fark arzetmez.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 europe-chimera'da oynamayı düşünüyorum orda hiç türk var mıdır acep ? eclipse'e giresim gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 oyunu aldım kutusunu açtım subscribe olmak için cd-key istedi girdim ve "cdkey already registered" mesajını aldım.Nasıl olabilir ki ben daha yeni aldım kutuyu? soe support a e-mail attım. adamlar ,aldığım tarihe ve cd-key'i kullanan account'un açılış tarihine bakacaklarmış eğer account benim aldığım tarihten önceyse bana yardım edeceklermiş ! onların benim aldığım tarihi öğrenebilmesi için estore'dan aldığım için estore ile de görüşcem.Onlarda bi şekilde benim siparişimin bana ulaştığı günü onlara iletcekler falan... Ne iş ama ! ben bunu yapacağıma oynamam olur biter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sana tavsiyem iyi paran olduğu zamanlar CM olman lazım çünkü cmye nerf=güçsüzleştirme yapılmayacak diyolar... ben şahsen master rifle+master doc ile buff parası yapıp cm ye geçmeyi düşünüyorum çünkü resource ve poison / disease gibi malzemeler para gerektiriyo[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : RIP Faction : Imperial Professions: Novice Doctor 4-4-4-1 Master Rifleman Novice Marksman 4-0-0-4 Master Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aldım swg'yi bi problem çıkmıştı cdkey le ilgili onuda düzelttik sayılır allahtan avaturk yardımcı oldu da... wow çıkınca serverların boşalmasından korkuyorum.JTL inşallah baya bi yenilik getirirde oyuncu kaybı çok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bana sorarsan Teras Kasi Master + Rifleman template i swordsman den daha fazla can yakar tabi bu yaratiklar icin hoş PvP dede baya işe yarar :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mind Heal edilemez denilmis ama 1. Blue Milk 2. CM'ler Mind'i heal edebilir ama kendi mind'larindan yerler. Gene'de Mind'a iyi vuran SWG'de her zaman kazanir su an.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler - Marksman - Commando - CH (Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar