Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie - sorular ?

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

14 günlük trial sayesinde bende Galaxies'e girdim.Oyun iyi güzel ama sorularım var:
*Oyunda adam gibi heal olabilmek için saatlerce medic mi kasmalıyız ? yoksa meyva sebze yada işe yarayacak kasmadan heal yolları var mı ?
*Bi yaratığa saldırdım diyelim baktım çok kuvvet li nasıl kaçıcam?Ben kaçmaya çalışıom o aynı hızla haritanın diyer ucuna kadar takip ediyor beni.Sonunda tabiki ölüyorum.
Yakın soracam başka şeyler şimdilik bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçamıyon kolay kolay :) burst run dene ama, işe yarayabiliyo.

/sit ile oturarak heallenebilirsin aslında. Medic de yardımcı olur da buff lıysan, oturarak da kolay oluyor.[signature][hline][b]Penthesilea
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sorum
-mesela rifle kullanıyorum adam çok yakınıma geldiğinde yakın dövüş silahına dönersem bi avantajım oluyor mu bu oyunda ? bütün ranged silahların bi optimum uzaklığı var sanırım.
Eğer öleyse ranged dövüş ve melee için hangi skill leri tercih etmeliyim mesela
ranged : pistol
melee : unarmed
gibi söylerseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
oyunu aldım kutusunu açtım subscribe olmak için cd-key istedi girdim ve "cdkey already registered" mesajını aldım.Nasıl olabilir ki ben daha yeni aldım kutuyu?
soe support a e-mail attım. adamlar ,aldığım tarihe ve cd-key'i kullanan account'un açılış tarihine bakacaklarmış eğer account benim aldığım tarihten önceyse bana yardım edeceklermiş ! onların benim aldığım tarihi öğrenebilmesi için estore'dan aldığım için estore ile de görüşcem.Onlarda bi şekilde benim siparişimin bana ulaştığı günü onlara iletcekler falan... Ne iş ama ! ben bunu yapacağıma oynamam olur biter !
Sosyal ağlarda paylaş

sana tavsiyem iyi paran olduğu zamanlar CM olman lazım çünkü cmye nerf=güçsüzleştirme yapılmayacak diyolar... ben şahsen master rifle+master doc ile buff parası yapıp cm ye geçmeyi düşünüyorum çünkü resource ve poison / disease gibi malzemeler para gerektiriyo[signature][hline]SWG Char : Ranitach
Guild : RIP
Faction : Imperial
Professions:
Novice Doctor 4-4-4-1
Master Rifleman
Novice Marksman 4-0-0-4
Master Medic

Sosyal ağlarda paylaş

Mind Heal edilemez denilmis ama
1. Blue Milk
2. CM'ler Mind'i heal edebilir ama kendi mind'larindan yerler.

Gene'de Mind'a iyi vuran SWG'de her zaman kazanir su an.[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler - Marksman - Commando - CH (Devam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...