Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Windows 7 kullanıyorum msnde yazışırken şöyle bir sorunum var sayfa dolunca ve ben yazı yazıp entera basınca 2-3 saniye takılıyor gibi oluyor ve yazıyı öyle karşı tarafa atıyor. Daha önce böyle birşey olmuyordu. Pencereyi kapatıp tekrar açınca sorun gideriliyor ama pencere tekrar yazıyla dolunca tekrar aynı şey oluyor. İleti kaydı falan açık değil. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ? Benzeri sorun yaşayanları buldum nette ama çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kullanma salla bak ben kullanmıyom çok rahatım, zaman öldürmüyorum, öldürsem bile daha faydalı şeylerle öldürüyorum. msni kapadım 3 yıldır görüşmediğim çocukluk arkadaşımla görüştüm ne zamandır görüşemiyoz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dün aksam bana da oldu. ama bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar