Daniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Arkadaslar 4gb limitli paket (29 liralık olan) kullanıyorum ve limitsize geçmek istiyorum sitesine girip paketlere baktım fakat iki şey gördüm bunları sormak istiyorum Paket Adsl Bağlantı Hızı Kota Ücret Netlimitsiz 8 mbps kadar limitsiz 49 1 limitsiz 1 mbps limitsiz 45 bu paketlerin birbirinden farkı biri 1 m bit öbürü 8 mbit mi anlıyamadım ? veya tavsiye edebiliceginiz baska bir paket varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 8mb olanda 15 gb kota var.kotayı gectiğin zaman baglantın 512 e düşüyo fazladan ucret odemiyon ama.1mb olan ise normal limitsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 peki 8 mbt olan baglantıyla kac kb ile download hızına ulasabilirim en iyisi o paketmidir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NellieLovett Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Netlimitsiz 8 mbps kadar limitsiz 49 paketle bir ayda 15 gb'ı aşarsan aştığın günden itibaren hızın 8 mbps dan 512 kbps a düşer. 1 limitsiz 1 mbps limitsiz 45 paketinde her zaman 1 mbps hızla indirirsin. Bulunduğun yerde fiber altyapı yoksa adsl olarak smileadsl'in internetini taşı kampanyasına bir göz gezdir. http://www.internetinitasi.com/?utm_source=googlelimitsiz_arama&utm_medium=adwords&utm_campaign=adwords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 modeme gir ayarlarda var en yuksek ulasılabılır hız.ama ttneti arayıpta sorabılırsın.benim 8mb ama 6-7 arasında degisiyo.bide bazı kullanıcılarda 15gb tı gecmesine ragmen baglantı hızı düşmüyo.şans =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banlamayinyahu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar