Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 -cok korkuyorum eskiya, beni birakma -korkma, sadece topraga gideceksin. sonra toprak olacaksin. sonra sularla birlikte bir cicegin bedenine yuruyeceksin. oradan ozune ulasacaksin. cicegin ozune bir ari konacak. belki o ari ben olacagim. COK IYI LAN AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 SULANAN ÇİÇEKLER KURURMU SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben ruh hastasiyim galiba bu arada insanin akliana niye bu gelir lan gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 e cunku cok iyi, bide soylendiği yerde gündüz, cicekler actı arılar bal topluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar