DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.hurriyetusa.com/haber/haber_detay.asp?id=23110 Miley Cyrus ölümden döndü Turneye çıktığı otobüs şarampole yuvarlanan Miley Cyrus ölümden döndü. Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus (17) ölümden döndü. Turne için kiralanan otobüs Virginia’da şarampole yuvarlandı. Şans eseri Miley Cyrus otobüste yoktu, ancak 53 yaşındaki şoför William G. Douglas olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından otobüste bulunan diğer dokuz kişi aracın ön camından çıkıp kurtuldu. Cyrus ailesi yaptıkları açıklamada “Bill Amca’yı kaybettiğimiz için derin üzüntü içindeyiz, onu özleyeceğiz” dedi. Ahahah lan... Nasil haber bu ya kiza bisi oldu sandim cok korktum bi an.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 otobuste olsa neden donucekti acaba.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 lan millet 17 yaşında turneye çıkıyor, turne otobüsüne bile binmeden hemde http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-4/miley-cyrus.jpg
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aahahaahah süper ya guden öldürdün aaaabbiiğ
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bir de yazının puntosunu büyütselermiş daha çok gibi dururdu.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 habertin yalan yanlışlığı bi yana... AGA BU NEDİR? Miley Cyrus ölümden döndü Turneye çıktığı otobüs şarampole yuvarlanan Miley Cyrus ölümden döndü Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus (17) ölümden döndü. Turne için kiralanan otobüs Virginia’da şarampole yuvarlandı 1 satır ile 2 paragraf haber yapıo adamlar yuh yuh
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi ölümden döndü, çünkü otobusde olmadığı için olabilir mi? yani belki doğru yazmışlardır?
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Benim bildigim o cumlenin kullanilmasi, kisinin kaza gecirdikten sonra hayatta kaldigi zaman olur. Kiz otobuste bile degilmis ki sirf dikkat cekmek icin yazilan basliklar. Zaten hurriyetin anasayfasini actigim zaman ilk cikan haberler disinda site erotik fotograf albumu. Sacma salak haberler, yalan yanlis bilgiler.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben de hergun olumden donuyorum, kaza olna yerlerde bulunmadigim icin.
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 herkese çok geçmiş olsun ölüyorduk aq malezya'da kaza olmuş ....
Öne çıkan mesajlar