HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Z9duwwnegdc hepinze gelsin öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 intihar falan etmiyosun umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yok erken daha öyle şeyler için. şerefinize içiyorum:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 allah afiyet versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sağolasın rakı + beyaz peynir + ibo kombosu iyi gidiyomuş sıradaki şarkımız http://www.youtube.com/watch?v=NyGJi5B2B8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Her içen topic açıyor arkadaş birazdan typolar başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 senin bi kız vardı diğer topicde açıldın mı ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Açılsa içer mi? Gerçi belki açıldı ama reddedildi.sanmasam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aX6PvMXkHj8 bu şarkıyla devam edelim yok açılamadım daha. okula gelmedi bu hafta hiç dün işte akşam üstü 6 da karar verdim, tamam bugun konuşuyorum kesin dedim ama saat gece 12 de ancak muhabbete girebilme cesaretini buldum. o da 1 bardak viski yuvarladım da ondan cesaret geldi heralde. neyse işte konuşmaya başladım ama sabah kalktığımda loglara baktım çok saçma girmişim muhabbete, sonra konuda bulamamışım sıçıp sıvamışım anlıcağın. o saatte kalkıp vizelerin bazıları açıklanmıştan girmişim sonra kız beşiktaşlı, dünkü manc maçından bahsetmişim falan. complimanlar havada uçuşmuş. ondan sonra konu bulamadığımdan olsa gerek hiç bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ahahahaha abi Allah kolaylık versin Hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 iyi geceler öpüyorum senide dart http://www.youtube.com/watch?v=qMqf4Zk4XGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 msne eklemişsin ama çok büyük bir adım senin için. bardağın dolu tarafından bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Hass msn demişken laaaaaaaahan biri demişti msnimi vereyim yaz ben demiştm mesaj atarım mesajla verirsin ben mesja atmadım hiiiiiiiiiiii sonra neden tolga yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bende öpüyorum hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hahah eklemiş midirim sence msn eklemedim tabi ki neden, çünkü msn adresini ondan almadım. benim adresimi benden almadan ekleyen birinden hoşlanmadığım gibi onunda hoşlanmayacağını düşünerek eklemedim. başkasından aldım adresi, bakalım ondan ne zaman isteyebileceğim adresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hacım ekle gitsin.. ben senin benim olabilme ihtimalini sevdim de koy son noktayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Hacım şu tarafından hiç bakmıyosun ben bu kadar çekingen erkeği napayım derse napıcaksın? Söyle napıcaksın söyle SÖÖÖYLEE BULDUUUUN MUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Mcz-S5XkQR8 devamlı olmayacak gözüyle bakıyorum ki büyük olasılıklada olmayacak. çekingenliğimin en bükyük nedende bu bekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Olmassa ne kaybetcen hacım zaten msnde bile olmadığına göre samimi değilsin ne kaybetcen söyle ne? Şimdi git ve ona açıl!Bu saatte evini ara yurdunu ara annesini babasnı ara ulaş ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 seni seviyorum mına korum de1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Hiç olmadı çıkar vur masaya montun cebinden elini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çıkarıp vurmak en iyi çözüm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kaybedicek şeyin yok olm bi kızın gözünde kötü gözükmüşün sok gitsin kız mı yok başka en fazla 1 ay zırlarsın içersin geçer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 seviyorum abi seviyorum. belki tanısam bu sevgim değişecek ama şu anda seviyorum yani açıldığımda kaybedecekmişim gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar