CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 asfaloth said: rte adına gönderdim Tamam arkadaşlar gerek kalmamış göndermemize Dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 @coder: Zaten herkes birbirini astırmayacak kadar saygı duyuyor, ne zaman burada birinin bütün müslümanları asmak lazım dediğini duydun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oha artık bi de bunu duysaydık, müslümanları asalım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 @Coder, bir ateist başkasının dinenesaygısı olmadığından dolayı o kişiyi öldürmemiştir. Bir dine sahip olanlar bu öz güveni kendinde nasıl buluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yahu provakasyonda 10 numarasınız ben öldürsün demiyorum zaten bu adamların yaptığının elle tutulur yanı yok ama ikiside aynı temel sorundan kaynaklanıyor birbirinin inançlarına tahammülsüzlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 smarthan said: bu şekilde toplu mesaj eyleme girmiyor mu ? pek bilgim yok ama sakata gelmeyelim bi ara haftada 35 milyon spam çeken bi tanıdığın başına birşey gelmediğine göre 1 mail attık diye gelmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Amacım kadına bok atmak değil ama Turan Dursun'un ölüm yıl dönümünü anmayı bile bu büyük insana çok gören Doğan grubu, konu İran düşmanlığı olunca pek bir güzel insan hakları tişörtünü üstüne geçiriyor, ateist bile olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 said: Kullanılan oy: 479 bin 280... Başka bir ülkeye gönderilsin: Yüzde 98.3 (471 bin 243 kişi). İran’a verilsin: Yüzde 1.7. Yani 8 bin 37 kişi idamını istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 8bin 37 tane gereksiz var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 din tartismasi mi yapiyorsunuz, buradan bakinca mi oyle gorunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok henüz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Khelben said: 8bin 37 tane gereksiz var yani. Heh böle dar bi açıdan bakınca şunu söylemesi çok kolay hakkaten. Ama aynısı bizden Avrupa'ya sığınanlar olunca "bu ne rezalet", "terörist avrupa" falan filan diye rage oluyoruz. Bende iade edilmesin diye oy verdim ama hani adamların da düzeni budur, iç işlerine karışmamalı mı acaba diye düşünmeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar