Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Selamlar, Gorgos'a son 1 saattir fln giremiyoruz. Zaten sürekli düsüp duruyorduk. Acaba serverlarin statuslarini gorebilecegimiz bir link var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://aionstatus.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bura var doğrumu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tesekkurler ama ilginc bir sekilde bu iki sitede de gorgos up gorunuyor. bizde birsey var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 server forumu yok mu aionun official? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 var da gorgos forumunda bu konuda hic bir baslik yok. ilk oraya girip baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bende böyle bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 biz de surekli olmaya basladi bu.. modem reset le fln duzeliyor bazen ama ugrastiriyor gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cado said: bura var doğrumu bilmiyorum ama dogru dogru :) aionsource un kodu zaten orasi.. koyimmi koymiyim mi diye cok dusunmustum. isinize yaradigini gordugume sevindim su dakka itibariyle :D @wendigo kardesim, gectigimiz hafta anam agladi sorunu cozene kadar. sinir sahibi olduk. bir tam gun boyunca ncsoftla maillastim (evet sasilacak olay, yeni GM leri ise aldiklarindan beri reply time lari 10 dk a kadar dustu. level 2 support bile aldik). olayin sebebi tamamen Turkiye deki ISP ler. NCsoftla hic bir alakasi yok olayin, yurtdisi cikislarinda sacma sapan dns cozumleme sorunlari oldugunda, cilginlar gibi kopmalar oluyor. sanirim bu calismalar duzelmis durumda, bir suredir bu sikintilari cekmiyoruz. yani bu durum bas gosterdiginde, beklemekten baska bi sansimiz kalmiyor. zaten bi sure sonra kendiliginden duzeliyor. sanirim bu dns trafigini denetlemek icin bir appliance yerlestirme durumu var ttnet in. ondan kaynaklaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar