Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi gitmez 800e, elit aletler en fazla 750 falan ki yaninda oyun hediyeli cipli falan. buna daha fw atilacak falan bi ton is. kusura bakma ama gidecegi fiyat 600 liradir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Su anda sifir pal elite jasper boardli fw li makinalarin fiyati 620 tl. 800 hakikaten de fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mayhem fotonu çekip bana yollarmısın cebimde taşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam 500'e verse yine havadan yarım milyar kâr ediyo, siz neyi tartışıyosunuz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Magnum said: adam 500'e verse yine havadan yarım milyar kâr ediyo, siz neyi tartışıyosunuz yav. oha aynını yazmaya gelmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mokoko said: sen nası insansın ya. asdhasdhasdha yanlış anlama kotu olarak solemiorm ama bole bişide yok yani. ben kötü anlamda söylüyorum su an dfgdfg abv hatta mayhemin sırrı her gün 4 kere duş almasındaymış sanırsam !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 İlerde Banker Mayhem adıyla bol faiz sunan bir finans şirketi duyarsak bugünleri hatırlayacağız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sirf merakimdan Mayhem in mesajlarini okudum. Hakkaten ne bal adamsin sen ya. Insallah hic kaybetmezsin bu sansini hayatinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu güzel dileğin için teşekkür ederim sharky :) arkadaşlar piyasayı bilmediğim için direkt 800 dedim, şimdi siz böyle diyince biraz daha araştırdım. fiyatı 650 tle çektim. ilgilenenler öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 intacto gibi bi durum soz konusu galiba ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 iyi filmdi btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 turkiyede orjinal oyun bulmak mumkunmu ki x box a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bulursun. gittigidiyorda satiliyor, playasia dan siparis edersin vb vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kaç aydır hanımı ikna etmeye cbalıyorum xbox için,fiyat cok dıye kabul etmıyor;ya mayhem sana ricam nerden öğrenıyorsun hangı kampanyaların konsol verdıgını söylede bari bizde sansımızı deneelim,parayla alamıyoz belkı cekılısten cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 nasi geccek o alet gümrükten? tr de yasamıyorsan sorun yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kargo bugün geldi ve elden birine satılmıştır arkadaşlar. bu arada gümrük muhafiyetine girdiği için takılmadan geçiyor bu tip yarışmadan kazanılan ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 muafiyet olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 muaf olmak: bir durumdan aflı olmak, mecbur tutulmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar