DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 rogue bilgiler Todesengel den almıştım rogueyi ama iş okul vizeler dolayısıyla 1-2saat ancak oynayabiliyorum, ne arena yapıcak saatlerim tutuyo iş yüzünden ne pve , satıyorum charı. 250tl ye almıştım , ödemesinide yaptım aylık yani açık şuanda account, 250 tl ye satıyorum ilgilenenler öm atabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Geri mi baslasam oyuna acaba :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Geri mi baslasam oyuna acaba :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ehehe valla geri başlarsan para benim acc aynen senin:D sabahın köründe işten gelirken oyun oynamaya 1-2 saatim kalıyo daha arena puanı alamadım:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Var mi degisiklik bir armory falan ver :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Callback yapaym ben accountu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yok bi değişiklik tek fark account açık :) alıcam diyosan bi ayı daha acar veririm sanırım wow hayatım yeni bir işe kadar burda biter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 200tl ye birakiyorum acc yi bilginize alan olmassada kalir oyle 1-2 saat oynamayla devam ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Oha bildigin 50 lira kardaym :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar