pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 arkadaslar 2 gun once icq hacklendim, maiş adresimi yazıp arattırdıgımda bana ait gozukuyor ama siresmi istedigimde gata veriyor :( yardım edebilcek birisi varsa cok sevinirim cok onemlidi benim icin :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 İCQ no ne ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sana en iyi ilaç burası sanırım.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 banada aynısı oldu 1 gün sonra düzeldi belki şanslıysan sanada öyle olmuştur[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Predator-, 10 Temmuz 2004 13:26 tarihinde demiş ki: banada aynısı oldu 1 gün sonra düzeldi belki şanslıysan sanada öyle olmuştur nasıl yani bence hack edildi duzelirmi bilmemki :( off ya bu sekilde kurtarabilen yokmu[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 arkadaslar yokmu sole saglam bilgisi olan basına gelen icq dan aratinca o maille benim numaralar geliyor :( ama sifreyi maile isteyince hata veriyor :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Arkadaslar konuyu açarken,başlığındaki mesaja ve içeriğindeki yazılara son bir kez bakarsak daha iyi olur. Yazın okunmuyor pokemon[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Sensible, 11 Temmuz 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Arkadaslar konuyu açarken,başlığındaki mesaja ve içeriğindeki yazılara son bir kez bakarsak daha iyi olur. Yazın okunmuyor pokemon sanırım nasıl icq hack edilir dememisim[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende de bir kere olmuştu sonra düzelmişti[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Prawler, 11 Temmuz 2004 02:13 tarihinde demiş ki: bende de bir kere olmuştu sonra düzelmişti pardon sana olan nedir?, benim infoyu filan temizlemis eleman yani bug gibi bisi degil gibi geliyor bana pof ya[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: pokemon__RIZA, 11 Temmuz 2004 00:52 tarihinde demiş ki: sanırım nasıl icq hack edilir dememisim arkadaslar = arkadaşlar 2 gun once = 2 gün önce icq hacklendim = icqm hacklendi maiş = mail arattırdıgımda = arattırdığımda gozukuyor = gözüküyor siresmi = şifremi istedigimde = istediğimde gata = hata cok = çok onemlidi = önemlidir icin = için[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Temmuz 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Sensible, 12 Temmuz 2004 00:28 tarihinde demiş ki: said: pokemon__RIZA, 11 Temmuz 2004 00:52 tarihinde demiş ki: sanırım nasıl icq hack edilir dememisim arkadaslar = arkadaşlar 2 gun once = 2 gün önce icq hacklendim = icqm hacklendi maiş = mail arattırdıgımda = arattırdığımda gozukuyor = gözüküyor siresmi = şifremi istedigimde = istediğimde gata = hata cok = çok onemlidi = önemlidir icin = için varya konuyu saptırmada ustune yok kardesim birsey demiyorum sana senin gizi zekası olan birisi bunları anlayıp bole bir tablo cıkarabiliyorsa demekki herkez anlamıstır, editlemicem![signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 üzülme arkadaşım yenisini register et.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: pokemon__RIZA, 12 Temmuz 2004 08:08 tarihinde demiş ki:gizi abi gibi demek icin nasi gizi dedin hehe.."b" ile "z" nin yer olarak alakasi yok lol[signature][hline][b]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Gilean, 12 Temmuz 2004 13:04 tarihinde demiş ki: said: [b]pokemon__RIZA, 12 Temmuz 2004 08:08 tarihinde demiş ki:gizi abi gibi demek icin nasi gizi dedin hehe.."b" ile "z" nin yer olarak alakasi yok lol nediyim ben size :D ben konusur gibi yazarım imla kurallarına bakmam yada yanlıs yazmısmıyım diye pekalada anlasiliyor ama herkezden ozur dilerim[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Faust, 12 Temmuz 2004 12:24 tarihinde demiş ki: üzülme arkadaşım yenisini register et. keske okadar kolay olsa okadar cok insan biliyorki neyse ya herkez yazım hatalarıma takmıs zaten bende kendimi öldürürüm herkez kurtulur :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar