Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başka bir merge problemi / char gitti mi şimdi?


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

bi süredir oynamıyodum. vizelerin falan geçmesini bekliyodum. vizeler bitti bayram tatili falan akayım dedim. merge olayı varmış. e yapıyım dedim. senin acc merge edilmiş hacı diyo. kardeşimin accountu denedim. çatadanak merge ediyo. anladığım kadarıyla çarı başkası merge eylemiş zaten. gitti mi yani çar şimdik ne edeyim ben? bilemedim vallaha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ne alakası var. antivirüs herbişey tam. bilgisayarımda herhangi bir trojan-spyware vs yoktu. oyuna ara verdim diye takip etmek zorunda mıyım gelişmeleri yani? para veriyorum da oynuyorum ayrıca. sırf kullanıcı adı ve şifremi bilen birisi accountu toptan ele geçirebiliyorsa oh ne ala. ulan ben sana o kadar para ödüyorsam eğer sende adam gibi bi sistem yapmak zorundasın. merge edilirken ek olarak "gizli sorunuz nedir" diye sorsaydı muhtemelen bunların hiçbiri yaşanmayacaktı. tü kaka dediğiniz knight online'da bile böyle bişey yaşanmadı be...

webform doldurcam şimdi, son login olduğun gün diyor bana. lan ben ne bileyim en son ne zaman login olmuşum. onları mı takip edeyim yani. kaç ay geçmiş üzerinden.

kişisel algılamadım ayrıca. kişisel algılasam "blizzard babayın şirketi mi de savunuyosun? madem babanın şirketi adam gibi iş yapın o zaman." derdim. ama demiyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telefona alıyorsunuz 1 liramı ne. Dahası blizzardan anahtarlık almak 6 dolar. O zımbırtının aynısını bizde kendi şirketimize özel program için üretiyoruz. Masrafı zaten 4 dolara geliyor. 40 TL blizzarda gitmiyor.

Tamam adamlar köpek gibi para kazanıyor, zenginin parası züğürdün çenesini yorar. Ama adamlar şirket, her şirket gibi kar amaçlı kurulmuş onlarınki de. Dilinize bir dolamışsınız sanki diğer şirketler amme hizmeti yapıyorda bir blizzard para kazanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...