Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Omzu Çıkmış olan, ameliyat olan?

rubrubbakidibakbak

Öne çıkan mesajlar

codename_curse said:

merak ettim, parmaklarında bir sorun var mı, tek tek hepsini kontrol edebiliyor musun, aklına gelen bütün kombinasyonları dene, umarım bir sorun yoktur,
ayrıcana çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kovuşursun

teşekkür ederim. parmaklarıma orada da bakıldı, ben de sen daha önceden dediğin için dikkatle kontrol ettim. En ufak bir sorun yok gibi gözüküyor, hepsini tek tek kontrol edebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dota Oynarken Omzumu Nasıl Çıkardım!

DotA'da böyle en pro olduğum dönemlerdi. Bir gün yine seçmece insanların olduğu bir oyuna girmiştim. All random moddan bana Omni Knight gelmişti (En çok da buna yanıyorum bildiğiniz paradox oluşturdum omzumu çıkararak.) Ben üst koridorda tek başıma 2 heroya karşı çok ezici bir oyun sergiliyordum. Tam o sırada kapı çalındı arkadaşım gelmişti. Bizim evde 3-4 basamaklık bir yükseklik var, benim odam da yukarıda. Neyse efendim ben okuldan gelip oynadiğim için daha hiç çorap, üniforma falan çıkarmamıştım. Koşarak kapıyı açtım ve 12 milisaniyede geriye döndüm tam basamakları tırmanırken kayıp düştüm. Omzum çıktığını yaklaşık 30dk sonra kolumu kaldıramayınca anladım. O sırada arkadaşıma içeri koşup önce oyunu oynamasını daha sonra da pauselamisini söylemiştim. O oyundan sonra leaver oldum bir daha o class maçlara katılamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...