mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 calimero said: Or1on said: gökhan zan yardımcı olur sana. :D LAN BEN YAZCAKTIM BUNU YAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 merak ettim, parmaklarında bir sorun var mı, tek tek hepsini kontrol edebiliyor musun, aklına gelen bütün kombinasyonları dene, umarım bir sorun yoktur, ayrıcana çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kovuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Revenge said: veyr10 said: 1- Bir keresinde basket oynarken tekrar çıktı (İlk seferinde DOTA oynuyordum...) Dota oynarken kolun çıktı?Ayrıntılarıyla anlatır mısın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 codename_curse said: merak ettim, parmaklarında bir sorun var mı, tek tek hepsini kontrol edebiliyor musun, aklına gelen bütün kombinasyonları dene, umarım bir sorun yoktur, ayrıcana çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kovuşursun teşekkür ederim. parmaklarıma orada da bakıldı, ben de sen daha önceden dediğin için dikkatle kontrol ettim. En ufak bir sorun yok gibi gözüküyor, hepsini tek tek kontrol edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 mokoko said: calimero said: Or1on said: gökhan zan yardımcı olur sana. :D LAN BEN YAZCAKTIM BUNU YAHU aynen ya okur okumaz yazayim dedim. Google resimleri ilk sayfada cıkıyodu resmide zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Dota Oynarken Omzumu Nasıl Çıkardım! DotA'da böyle en pro olduğum dönemlerdi. Bir gün yine seçmece insanların olduğu bir oyuna girmiştim. All random moddan bana Omni Knight gelmişti (En çok da buna yanıyorum bildiğiniz paradox oluşturdum omzumu çıkararak.) Ben üst koridorda tek başıma 2 heroya karşı çok ezici bir oyun sergiliyordum. Tam o sırada kapı çalındı arkadaşım gelmişti. Bizim evde 3-4 basamaklık bir yükseklik var, benim odam da yukarıda. Neyse efendim ben okuldan gelip oynadiğim için daha hiç çorap, üniforma falan çıkarmamıştım. Koşarak kapıyı açtım ve 12 milisaniyede geriye döndüm tam basamakları tırmanırken kayıp düştüm. Omzum çıktığını yaklaşık 30dk sonra kolumu kaldıramayınca anladım. O sırada arkadaşıma içeri koşup önce oyunu oynamasını daha sonra da pauselamisini söylemiştim. O oyundan sonra leaver oldum bir daha o class maçlara katılamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar