KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://aloha.wewaii.eu. Tatil köyü kuruyorsunuz, müşteriler geliyor, kötü bir halde olan adanızı güzelleştirip pislikten kurtarıyorsunuz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aaa bi turrrrrizmci olarak turizm bilgimi sınama zamanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ilk başlarda tavsiyem gelen emaillere göre hareket etmeniz. Yavaş yavaş çözdükce burada bilgi paylaşımı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vayy hakketten çok güzelmiş :D edit: çöpleri çok yavaş temizliyolar ya, işçileri nasıl çoğaltıcaz bulamadım edit2: çöpleri çok geç topluyo bu workerlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben henüz çöp topladım para biriksin azcık dedim ama chatten takip ettiğim kadarı ile genwelde şöyle yapıyorlar - sana 25 premium parası veriyor onunla 2 ek işci alıyorsun 8 saatlik - sahile şezlong koyuyorsun - şezlong için yer açıyorsun - havayi fişikler ve balonlarla etkinkil düzenliyorsun müşterielr para ödüyor - ben 2. lvl im 2 işci daha geldi bana 2+2 4 işci mevcut bende şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ayrıca 1 level alınca otelini 1* a yükseltiyorsun yeni açılan seçeneklerden sahile böyle birşeyler kurup etkinlikte düzenleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bende 8 işçi falan oldu sanırsam bayağı yerde çalıştırıyorum. Tamirat çöp toplama v.s yapıyorum bayağpı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bir "deck chair" kaldırmak 20 dk sürmez ya. sürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Deacon said: bir "deck chair" kaldırmak 20 dk sürmez ya. sürmesin. bende 4 işci ile 4 dk falan sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Pluton said: Bende 8 işçi falan oldu sanırsam bayağı yerde çalıştırıyorum. Tamirat çöp toplama v.s yapıyorum bayağpı şey :D level kaç ? 8 işci nasıl oldun :D bu arada belli bir level olunca federasyon gibi birşey kuruyordun tam adını hatırlamıyorum ha gayret :D PEARL ile ilk etapta işci sayısını arttırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 KillerLord said: Pluton said: Bende 8 işçi falan oldu sanırsam bayağı yerde çalıştırıyorum. Tamirat çöp toplama v.s yapıyorum bayağpı şey :D level kaç ? 8 işci nasıl oldun :D bu arada belli bir level olunca federasyon gibi birşey kuruyordun tam adını hatırlamıyorum ha gayret :D PEARL ile ilk etapta işci sayısını arttırıyorsunuz. Aynen pearl ile çoğalttım :D edit: ya bu para nası geliyop anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 para şöyle; - otelden müşterielr ayrılırken konaklama paraıs ödüyorlar - level alınca geliyor - kuracağın objeleri seçerken para getirenler var misal sahip partisi girenler 6 shell ödüyor. veya dondurma koyuyorsun tabii bunları koyunca hepsinde 2-3 aktivite var bunlardan birini aktif ediyorsun hepsinin belli bir süresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 müşternin adına dikkat :D http://i.imagehost.org/0082/haha.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 girmio siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pearl le işçi nası aldınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yunusemre said: pearl le işçi nası aldınız??? bir inşaat yaparken workers yazan yerin sağ tarafında 3x Pearl işareti var mor renkli birşey ona basınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Chewy said: girmio siteye şimdi denedim açıyor oyundayım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aaa almışım bende :D hehe Dadilciler Otel bişeye benzemeye başladı az az :) ama pearl olmadan oynanmaz sanırım oyun, chat de öyle muhabbetler geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pearl'in tabii faydası var ama sen level aldıkça normal işci sayın artıyor. Pearl fiyatlarına gelince baktım 1.5 € dan başlıyor sanırım 60 tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Güzel de çok yavaş ilerliyo abi. bina tamirine 6 işçi 6 saat :) çok realtime olmuş sanki, ileride binayı 6 ayda falan diker bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 trivian yapımcılarının oyunu sanırsam. Bende bugün başladım bakalım ileride neler olur bilmiyorum :) ayrıca mantık basit sen binayı 1 dk için de yapsan şimdi neler olur ? - sahilde adamları güneşlendirecek yerin olmaz - müşteri memnun olmaz para kazanamazsın - 2 ek binayı aktif ettiğini var sayarsak 20 müşterin olur en az 16 veya normal olarak 20 şezlong yapman lazım bunların hepsini bina ile yapman da imkansız. vardır oyunun bir mantığı anlaşılır kısa sürede :D güncelleme: ayrıca her bir binayı tamir için 800 para lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bu para dediğiniz "shell" değil mi ya sağ yukarda yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 evet shell = müşteri parası ( binalar ve her şey için gerekli ) pearn = senin parayla aldığın ( ek işci ve ekstralar için ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 eee benim yeterli param varken "demolish" yapamıyorum bazı şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 demolish yazısının üstüne geldiğinde istediği ability yazıyor yıkılcak binanın. o ability olmadğı için yıkamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar