mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben baya eskimisim eski toprak canim Kayıt tarihiniz: 15 Aralık 2001 11:22 :D ama cok uzun zamandir paticige takilmiodum bi takiliyim dedim bundan sonra alemlere akicasss :D[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Alıntıla
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ossun yinede hoşgeldin alıştık zati biz patileri eski abilerimiz ağırlamaya :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ei. tekrardan hojgeldin..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 de dur akma alemlere hava sıcak mazallah bişi olur[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tekrar hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hoşgeldin[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.