sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 efenim şimdi 30 parçalık bi dosya dizinini rapidden indirirken 19. partta adamlar illegal muhabbetine dosyaları blockladı dosyayı uploadlayan amcada dosya adlarını değiştirerek tekrar uplamış şimdi ben bu yeni koyulan dosyalardan devam etsem 19,20,21.. diye 30a kadar indirsem dosya adları aynı olmadığı için elimde patlarmı? bide bu dosyalar maalesef şifreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bire bir aynı dosyaların , sadece ismi değişmiş şekilde upload ettiyse sorun yok.. Açarsın.. İçeriği tekrardan rar ladıysa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 isimlerini kendin değiştirirsin atıyorum 19'a kadar açtıktan sonra sana soracaktır /xx/yy/zz.part20 dosyası eksik bul onu bana diye sen de ordan 20. dosyanın adını istenen konumda olcak şekilde değiştirirsen ve diğerlerini de tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Değiştirmene gerek yok Winrar soruyor zaten , nerde bunun gerisi diye , sen de seçiyosun "Aha bu " diye .. Gerisini yeni isimle arıyor hatta bir daha sormuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar