BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yok beceremedim.. ne zaman elimi kaldırıp başkja çizgi için kalemi tekrar tablete değdirsem "çıt çıt çıt" o sinir windows sesi geliyor (hani şu dosyalar arası gezerken çıkan çıt sesi) nereden kapatabilirim bunu? ve merak ediyorum hangi gerizekalının işidir bu tablet kalemine o çıt sesini atamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=6790 böle bişi denk geldim, optionsda click sound diye bişi var. gerçi optionslara bakmışsındır ama, tabletim olmadığı için bişi diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yok valla bunun options ında fln :( genius marka tablet kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kaleme cıt sesimi? o nası bi işkenceymiş öyle. driver'ın options'ında yoksa, en iyi ihtimalle yapabileceğin windows'un sound optionsından o sesi cıkartan bütün eylemlerin sesini kapatmak falan olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi uğraşamadım xpli makineden çalışyorum lol!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 e zaten cpli makinede calıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi bu olay xpde de 7de de yok yalnız ne alakadır o ses ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şuraya bi göz at istersen. Farklı bir sorun için, servisi kapatarak çözüme ulaşan var. http://www.sinefx.com/forum/index.php?topic=4982.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 vista uninstall tutoryali verseymişiz daha yerinde olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar