_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tekrardan hazırlanıyordum sınava tm olmama rağmen sözel tercih edebilirim diye..Olacak iş mi bu şimdi..Nasıl halledeceğim mat2 'yi ben ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Verlure said: Chewy said: Kardeşimde sayısal ama tm den giricekti.Bugun baya siniri bozuktu.Neyse ösym'yi aradık filan endişelenmeyin fln dediler :D.Osym istese bu kararı gözardı edebilirmiş yani direk uygulayabilirmiş istediği gibi. bende tmyim sayısaldan giricektim 4 aydır eşek gibi fizik çözmekten kafam mikildi, aradık danıştayık yökü hep meşgul hep meşgul, siz iyi ulaşmıssınız attıgım mailin haddi hesabı yotk 65binden fazla mail attım adamlara host çöküyodu namussuzum mitingede gidemedik ama, peki bunu sonucu ne zaman açıklanacak bi haberi olan var mı ?Ya bu saatten sonra böyle bi karar ygsyi fln erteletirmiş.Bu dönse bile buna yakın bir sistem gelir.Milyon tane adam var tandıgım bu yüzden tercih yapmayan yazık değil mi?Sadece meslek lisesi göz önünde bulunduruluyor.Mf okuyup, tm den bir bölüm hayalini kuran yok mu? Lanet olası ideolojiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 rte cıktı danıstayın kararına "bu ideolojik bir karardır" dedi 14 yasından 18 yasına kadar mesleki yonde eğitim almıs bir adam gidip universitede alanının dısı neden tercih etsin ? ya imam hatipler ? ne alakası var tıpla muhendisliklerle bunların ?o halde duz lise,fen lisesi ya da anadolu lisesi mezunlarına imam diploaması verilsin ya da meslek liselerinin yararlandıgı avantajlardan yararlansınlar madem adaletsizligi dusunuyorsunuz 14 yasında imam hatip lisesine verilen gencecik kızın gunahı ne diyorsunuz o halde aileleri bilinclendirin cocuklarını cocuklarının istedikleri dogrultuda okullara yollasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yine öğrencilerin moralini bozmak için ellerinden geleni yaptılar. kim bilir demoralize olan kaç tane öğrenci var?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bunu fırsat bilip kendinizi bu durumdan en iyi çıkararak kaç tane kolay etkilenen rakibinizi alt edebilceğinizi düşün arkadaşım oportunist olun azcık! öss dediğin bir yarıştır, olumsuzlukları sana zarar verecekmiş gibi düşünmeyip kendinizi en iyi şekilde raya sokarak durmayın devam edin çok ciddiyim ben, bu iş de ciddi. En mağdur olan başından beri alanın dışında çalışan öğrenciler biran önce kendi alanından da hedef koyup kendi testlerini toparlamaya çalışsınlar düşünsenize bi fen çalışan tm'ci fen1'i çok güzel yapar sonuçta, aynı şekilde tm çalışan fenci de 1.bölümde estirir geçer hadi kolay gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yapılan açıklamalara göre bu sene en azından hiçbir ögrenci etkilenmicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yav said: bunu fırsat bilip kendinizi bu durumdan en iyi çıkararak kaç tane kolay etkilenen rakibinizi alt edebilceğinizi düşün arkadaşım oportunist olun azcık! öss dediğin bir yarıştır, olumsuzlukları sana zarar verecekmiş gibi düşünmeyip kendinizi en iyi şekilde raya sokarak durmayın devam edin çok ciddiyim ben, bu iş de ciddi. En mağdur olan başından beri alanın dışında çalışan öğrenciler biran önce kendi alanından da hedef koyup kendi testlerini toparlamaya çalışsınlar düşünsenize bi fen çalışan tm'ci fen1'i çok güzel yapar sonuçta, aynı şekilde tm çalışan fenci de 1.bölümde estirir geçer hadi kolay gelsin :Pya sacmalama adam başlarkene hedefini koymuşsa sonuna kadar onu sürdürmek ister.İsteğe göre hedef mi değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 isteğe göre değil duruma göre. iyi tamam banane mağdur olsun o zaman iyice okumasın hiç öyle mi senin dediğin daha mantıklı tamam ayrıca hedef elbette isteğe göre şekillenir lol o nası bi laf öyle edit2: ayrıca bu durumdan mağdur olanlar zaten başlarkene hedef koymamış sonradan yön değiştirmiş kişiler bak onu yeni farkettim iyce fail oldun k.bakma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 iyide adam hayallerindeki mesleği yapmak için bu durumu fırsat bulup bölümü dışındaki derslere çalışıyor, birisinin elinden hayallerini alıyorlar ve diyorsun ki hayaller alındıysa duruma göre hayaller yarat, ? adam sevmedigi işi yaparsa ne kadar verimli olabilir bilemiyorum tabi, ama seninkide bir düşünce. burdan şunu anlıyorum ki kuyruk acısı olan anlıyor, veya ateş düştüğü yeri yakar. yada insanın canı, canının yandığı yerdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 uçup giden hayalin arkasından insan napmalı sizce? kendisini dış dünyaya kapatıp bunalımlara girip aylarını boşa mı harcamalı? bunları yapacak olanlar olacak, yapmayacak olanlar da kazanacak. ben kazanmak için yapılması gerekeni söyledim. zaten fen okuyup son sene tm çalışarak (veya tam tersi) hayal kuran öğrencilerden bahsediyoruz. hayal diyerek büyüttüğünüz şeylerin ömrü yeni düzenleme çıktığından beri olsa olsa 6 ay falan ki o hayaller de yeni oluşan duruma göre çıkan hayaller. yanlış anlamayın beni ben kötü bişey demiyorum edit: kuyruk acısı olan maalesef olaya rahat bakamıyor dolayısıyla akılcı düşünemiyor, bunu biran önce anlaman daha yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Soylenene degil de isinize geldigi gibi dusunurseniz tabii ki oturup dunyaya kusmeniz gerekirdi. yav dogru soyluyor; aglayarak bir yere varamazsiniz. Dunyaya kusmek de sizi ileri goturmez. Kaldi ki bunun gibi zorluklari daha cok yasayacaksiniz; hayatinizin ilk kazigini OSS'de yiyorsaniz, biraz toy kalmissiniz. Her kaziklandiginizda "ben oynamiyorum ya" derseniz, dilenci olur cikarsiniz.. Niyetiniz buysa, zaten gitmeyin universiteye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 haklsınız ben en iyisi en kolay bölümü çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya nesini eleştiriyorsunuz anlamıyorum. Hem madem tıpçı veya tüpçü olmayı çok istiyorsun. Evet belki katsayı farkından dolayı cerrahpaşada okuyamazsın ama zaten çalışarak cerrahpaşaya girebilecke kadar iyiysen katsayıdan dolayı azalan puanınla dahi daha kenarda kalmş tıp bölümlerini seçip girebilirsin. ve amdem tıpçı veya daha öcnede tüpçü olmak o kadar büyük bi hayalin o kenarda kalmış üniversitede kendini geliştirip hayal ettigin tıpçı veya tüpçü olabilirsin. Kimse ama yok olmaz demesin. Sayısalcıyım eçen sene katsayı farkıyal dahi aldıgım ygs puanı 346, tm puanı 338, sözel 336. Ki gidip hesaplarsanız çok çaılaşarak katsayı farkıyla dahi bunların üstüne 8-10 puan daha ekleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afatsum06 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 BAROLAR birliğinin amacı imam hatip liselerinde okuyan gençlerin,üniversiteye girmesini engellemek,.bu nedenle diğer meslek liselerini feda ediyorlar.yazıklar olsun size.eğer ....sanız deyin ki biz ihl ye karşıyız aslında.diğer meslek liseleriyle işimiz yok.ama nerde o yürek. İnsanımızın,gençlerimizin hem dini eğitimini almış,hem okulunu daki eğitimini başarmış olmaları bu kesimin zoruna gidiyor.ihl de okuyanlar arapça-kuran- dersleri haricinde diğer normal liselerin gördüğü müfredatın aynısını görüyor. ama onlar diyorki yook bunlar o zaman hoca olsun.dinini en güzel şekilde okullardan öğrenen gençlerde hiç bir sapma olmaz,daha ahlaklı bireyler olarak yetişir.ama siz bunları yer altına iter,ailelerde çocuğum dinini öğrensin diye yanlış hocalaradan eğitim aldırırsa o zaman sorumlu kim olacak.çünkü din bir ihtiyaçtır,müsluman aileler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Birincisi imam hatipe giden adamın mesleği garanti. Devlette kadrolu imam olarak göreve başlıyor. Meslek lisesine giden adam da meslek öğreniyor ama onun iş bulması imam hatip mezununa göre daha zor. Düz lise mezunu adamın ise hiçbir mesleği yok, üniversiteye girip anca meslek kazanabiliyor. Siz diyorsunuz ki katsayıların aynı olmaması problem. Bence aynı olması bu şartlar altında asıl problem. Mesleği hazır olan adamla mesleği olmayan adama sen aynı katsayı muamelesi yaparsan adaletsizlik etmiş olursun. Adaletle eşitlik aynı kavramlar değiller.Adalet anlayışınızdan dolayı asıl size yazıklar olsun! Ayrıca İmam Hatiplerde din öğretmeye yolluyor aileler hayatımda duyduğum en saçma sapan argüman. Binlerce kuran kursu var ona yollayın çocuğunuzun dinini öğrenmesini çok istiyorsanız. İmam Hatip adı üstünde İmam yetiştirmek içindir, müslüman yetiştirmek için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 imam hatip mezununun mesleği nasıl hazır ki, duble, quadro imam mı koyucaklar camilere onların da kontenjanı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 defolup başka yere girsinler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Prawler said: Birincisi imam hatipe giden adamın mesleği garanti. Devlette kadrolu imam olarak göreve başlıyor. Meslek lisesine giden adam da meslek öğreniyor ama onun iş bulması imam hatip mezununa göre daha zor. Düz lise mezunu adamın ise hiçbir mesleği yok, üniversiteye girip anca meslek kazanabiliyor. Siz diyorsunuz ki katsayıların aynı olmaması problem. Bence aynı olması bu şartlar altında asıl problem. Mesleği hazır olan adamla mesleği olmayan adama sen aynı katsayı muamelesi yaparsan adaletsizlik etmiş olursun. Adaletle eşitlik aynı kavramlar değiller.Adalet anlayışınızdan dolayı asıl size yazıklar olsun! Ayrıca İmam Hatiplerde din öğretmeye yolluyor aileler hayatımda duyduğum en saçma sapan argüman. Binlerce kuran kursu var ona yollayın çocuğunuzun dinini öğrenmesini çok istiyorsanız. İmam Hatip adı üstünde İmam yetiştirmek içindir, müslüman yetiştirmek için değil. aynı fikirleri paylaşıyorum hukukçu adam lazım bize Ticaret,Ceza,Medeni hukuk alanlarını bilen şeriat hukukuna ihtiyacımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gaap çok haklı. ağlamanın anlamı yok, cidden isterseniz amaçladığınız yere girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "din öğrensin diye imam hatibe yolladık" demek de büyük yetersizlik ayrıca din ailede öğrenilmesi gereken bir olgu hani "ben okuyamadım mühendis/doktor/avukat/vs. olamadım sen oku" deniliyor da çocuk okutuluyor ya hani "ben dini öğrenemedim sen öğren" demek gibi bir şey olmuş bu da hani apaçık şekilde iş siyasete giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar