Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bunu anlatmaya çalışıp her seferinde farklı şekilde yanıt alıyorum napim :=P Ama anlatmak istediğimin başka bir yazılışı yok ;=) Ama bu mesaj en azından ne demek istediğimi anlattığımı gösteriyor sanırsam , yada ben öle umuyorum. Olmadı yukardan copy paste ediyim daha fazla yorulmıyım :=) Nefr Ema gibim karşıyım bende sana başkalarının cümlelerini ya önceden ya sonradan çalıyorsun walla ayıp :=P, ah bak 2 satır olsada sen kendin yaz , zaten ben senin üşenmediğin bir dönem bilmiyorum ki :=P Edit : Araya mesaj sıkıştırmışsın pis adam onun için editliyip yoruluyorum mesajı :=P [signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 07 Temmuz 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Saol Nefr... Bu arada bay filozof üzülerek söylüyorum benimsediğiniz düşünce bana ters... Hem de çok ters... Ben bu kadar karamsar olamam... Düşünce tarzım beni hiç üzmedi... Yapmak istediklerimin bi yolunu hep buldum... Olmadığındaysa yılmadım ya da yıkılmadım... Pes etmek ya da yenilgiyi kabullenmek tarzım değil... Yenilgiden ders alırım sadece..[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 öhöm filozof kim be :=P Ben öle birini görmedim burada , Ayrıca zaten düşünce benimsetmek ne haddimize , amaç sadece ne demek istediğimizi anlatmak :=) Neden senin gibi düşünmediğimi , Sanki umut etmeyince yaşanmıyormuş gibi algıladım yukardaki yazılardan , sade bunun farklı olarak yorumlanabileceğini sölemek istedim :=P [walla benimsesende olurdu ama napalım olmadı :=P ehehe ][signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben biraz dik kafalıyım filozof kusura bakma :) hatta bazen forumlarda ateşlenebiliyorum birden parlarsam filan kusura bakmayın :P Söylediğim şey kabul edilmeyince asabi olabiliyorum :)[signature][hline]W.M.
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yenilgiyi kabullenmez isen nasıl ders alacaksın ki? bence önemli olan yenilgiyi gerçekleşmiş bir risk değil, kendi hataların veya öngöremediğin sorunların -yani yine kendi hatalarının- sonucu olarak kabullenmek ve değerlendirmek olmalı. szass: zamanlama iyi di mi? ;P[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın...
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nefr yazısı +1 morgana : walla öle asabiyet yapmayalım zaten hava sıcak :=P , gerek yok yane şurda tartışıp güzel güzel zaman geçiriyoz :=) , Ayrıcana ben filo falan değilimmmmm ( yeri geldiğinde bende gayet mızıtabilirmm :=P ) Nefr : Ah yaa walla bu sefer doğru zamanla yaptın , yok bida mesaj editletmek zorunda bırakma beni , zaten yazarken enerji harcıyom birde edite enerji harcatıyosun :=P [edit : bu seferde filozof demişler görmemişim walla çok yoruluyorum böle yaa ] [signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 07 Temmuz 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yenilgiyi kabullenmek başka yenilgiden ders almak başka bence yenilgiyi kabullenen kişi ders alamaz. çünkü yenilgiyi kabullenmiş demek herşeyin bittiğini kabullenmiş demektir[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 O zaman hem yenilgiyi kabullenelim hemde ders alalım ondan aynı zamanda... Çünkü yenilmişken ben yenilmedim demekte ancak Mahsun şarkısı gibi oluyor Yıkılmadım Ayaktayım ( o kadar arabesk tarzı bir düşünce :=) )[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yani şu foruma Mahsunu karıştırmana inanamıyorum. Yani senin gibi bi filozofa hiçç yakışmadı...[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Adımız filo kaldı iyimi lol :=P yok öle bişi efendim :=P Arabesk düşünce yapısına ve üstteki mesaja en çok uyan o vardı napim , Mahsunun üzüldüğünü zannetmem :=)) gerçi evet o isim bu konuşmalara yakışmamış :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Szasstam, 07 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Arabesk düşünce yapısına ve üstteki mesaja en çok uyan o vardı napim , Mahsunun üzüldüğünü zannetmem :=)) Ne yani şimdi sen benim düşünceme arabesk mi diyosun???? Yoksa ben mi yanlış anladım...![signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Çünkü yenilmişken ben yenilmedim demekte ancak mahsunun şarkısı gibi oluyor --> bu benim mesajımdan cümle eheh ( hava sıcak asabiyet yapmayalım aaa )[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 vala asabileşmeye başlıyorum... hıııı... :) ayrıcada mahsun tarzı acıklı acıklı düşünen sensin ben değilim... :P[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben acıklı düşünmüyorum bir kere Yani acıklı düşündüğümde nerden çıktı onu anlamadım hiç (yok sıcak havada asabiyet zararlıdır :=P )[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Vala yok umutlanma sonra hayal kırıklığı yaşarsın, çok umud etme çok ağlarsın filan gibi düşünceleri olan ben diilim :P BAY FİLOZOF![signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 1) Bağırmaaa 2) filo falan değilim ben 3) bu karamsar bir düşünce değil , hatta insanın hayatta daha mutlu olmasını sağlamak için geliştirilmiş bir düşünme sistemi :=) , Mutlu olmak =! karamsar olmak :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 1) Emir kipi kullanmaa 2) Filo değil Filozof sun 3) Sana öyle geliyo... Filozof seni... :)[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 1) sen bağırma bende emir kipi kullanmayayım 2) Filozofda değilim illa uzun uzun yazcaz yane 3) bana öle gelmiyor bu düşünce yapısını bulan Filozofada böle gelmiş ( bak ya sonuna eklemiş gene :=P )[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 açtırtma bana şimdi felşsefe kitabını... bunu benimseyen bi filozof varsa tersini savunanda kesin vardır... bana kendi fikirlerinden bahset yeni nesil filozofu seni... napıyım fi tarihinde yaşamış adamların düşüncelerini...[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tersini söleyende vardır tabiki :=P hangi düşüncenin tersini söleyen biri çıkmıyor ki Bak mesela sen benle ters şeyler sölüyosun :=) Filozof ne ya ehe hele yeni nesil ne :=P Ayrıca benim kendi düşüncelerimle uyuşmasa adamın sölediklerini bilmem kaç yıl sonra neden dillendiriyim dimi :=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bi de utanmadan başkalarının düşüncelerini gelip burda bize sattığını söylüyosun ... cık cık cık... öyle ezberler gelirsen tek cümleyle savunabilirsin tabi kendini... cık cık cık... sahte Filozof seni... :P[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Adam benden önce yaşadıysa benim suçum neeee ben zamanında yaşasaydım ben bulurdum bu düşünceyi :=P Yok şimdide sahtesinden olduk dur bakalım daha ne titlelar kazancaz :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ohooo elalemin düşüncelerini savunucana yeni düşünceler üret... Ama yeni nesil hep böyle... Bilim adamları gerekli icatları yapıyo... Filozoflar düşünüyo... Sahte Filozoflarda gelip buraya konuşuyo arkalarına geçmişte yaşamış büyük Filozofları alıp... Yazık... Çok yazık... :)[signature][hline]W.M.
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yok yok asabiyet iyimi acaba bu havada burda havada hafiften kapandı zaten :=P Sıcakda değil artık o kadar[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Eh ben de cevap veremesem ben de havadan sudan konuşmaya başlardım... Sahte filozof seni... :)[signature][hline]W.M.
Öne çıkan mesajlar