Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Http_Tunnel ve benzerleri..

odchu

Öne çıkan mesajlar

proxy serverının ne olduğunu biliyorum ama kastettiğini anlamadım; yapmak istediğim üniversite yerel ağının dışına çıkmak.

bilgi işleme sordum, yurtlardan sorumlu olmadıklarını söylediler; port kısıtlaması yapmıyorlar ama firewall kullanıyorlar, ayrıca proxy kullanmak da yasak değil... ama mesela apache vb. serverlar kurmak yasak.. anlayacağınız kurallar biraz değişik o yüzden kararsız kaldım kullanıp kullanmamak da çünkü bu proramın tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ...

[Bu mesaj odchu tarafından 05 Haziran 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kısıtlamak da haklılar yoksa bandwidth i baya bi zorlarız download larla..

ama çoğu videoyu siteler artık bittorent vb. leriyle dağıtıyor, pdf. dökümanlarını bile bu tip yöntemlerle dağıtanlar var.. sonuçta iyi niyetle kullanmak bile mümkün deil artık...[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi networkten nerdeyse hiç anlamam ama aklıma geldi, şöyle bir şeyde yapabilirsiniz, bağlı olduğunuz kısıtlanmamış başka bir network varsa misal başka bi üni nin networkü, oraya bi proxy serverı (socks5) kurarsınız ordan bağlanırsınız aynı kapıya çıkar. bir de yanlış hatırlamıyorsam 2 tip http proxy server vardı biri get diğer connect ti, connect tipi bi proxy'yle istediğin beleşe olur gibi geliyor ama hiç emin değilim ve beleş proxyler de hiç ama hiç güvenli değil.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

haa valla banlanma olayını falan bilmiyorum bilemem onları da araştır sonra yap yapacağını. :P

proxy server olarak windows için AnalogX var, kurulumu ve kullanımı aşırı basit, bulamazsan bende eski bi versiyonu vardı email atarım.

networkden daha iyi anlayanlar başka bi çözüm biliodur sanırım.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 05 Haziran 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
bildiğim kadarıyla http tunnel, network içinde kendisi internete girmeni sağlıyo.

üniversitelerde filan kullanılıyo genelde.

TR de pek kullanan görmedim de yabancı ülkede baya var; icq vb. lerinin portları da kapalı olduğu için; daha sıkı güvenlik var..

ama full versiyonu için ayda 5 dolar ödemek gerekiyor; yoksa download seviyesini 1.5Kb a indiriyor..[signature][hline]sadece ölüm ...

[Bu mesaj odchu tarafından 05 Haziran 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...