Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

444 0 111

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav said:

said:
cuneytozdemir

Digitürk'ü aradım. Çağrı merkezinde çok beklettikleri için 9'a bastım. İngilizce konuştuk kadınla. Komikti ama maçı şakkadanak aldım...

heheheheh

twitter'dan
Mesaj tarihi:
LANET NUMARA! HSBC değil mi lan bu? Görür görmez tanıdım. Bütün haftamı müşteri temsilcileriyle konuşarak geçirdim. Ama bir sorun olmalı ben aradığımda azıcık bekletip açmışlardı direk.
Mesaj tarihi:
lan kafama sçm eve gelcek diye bekliyorum kart meğer şubeye istemişim. her gün gittiğim beşiktaşa da üstelik gitmicem bu ara okul kapalı diye kolay olur dedik gene bi ters köşe olduk anasını satim...
Mesaj tarihi:
bu kadar gerizekalı bi banka allah bin belasını versin ya embesiller önce gittim şubeye bilmemne adres kağıdı lazım dediler ki telefondaki kadın hiç bahsetmedi. neyse gittik aldık götürdük tamam aldım kartı. sadece telefonla şifre oluşturup açacaksınız dediler başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok dediler tamam dedik gittik eve aradık şifre oluşturmak için telefon bankacılığı şifresi lazım dediler onuda şubeden ypamanız lazım dediler ve bana lazımdı kart şuan kapalı şubeler hsbc allah bin belanı versin
Mesaj tarihi:
Hahahaha gg. Benim de basima geldi ayni seyler. Kartimi iptal ettirdikten sonra gittim telefon bankaciligi sifremi aldim direk. Yenisini cikarmak icin aradim cep telefonunuza confirmation mesaji atacagiz dediler numaram degisti dedim gidip subeden update etmeniz lazim dediler. Bir de yine subeye gidip yasli kadinin tekiyle kavga ettim ustune. Sirf Ingiltere'de oldugumdan rahatlik sagliyor diye hala HSBC kullaniyorum yoksa aninda birakirim cok yetemen bir banka. Garanti ftw.
  • Yeni Oluştur...