Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 allah belanı versin ya bi insana ulaşamadım daral geldi kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 akşam akşam ararsan açmazlar tabi yatmışlardır yarın iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bugun bana ulaştılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 0900DALDANDALA buda benim numaram. minik bir aşk kuşuyum. daldandala konuyorum. fakat şu an başkasının dalındayım. dalınıza konmam için arayın. tay taaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bugün dolmuşta telekız vardı lan. kriz bu kadar mı etkiler telekız dolmuşa biniyor ahahah. telefondan adres tarif ediyodu herifin biri de ahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yav said: said: cuneytozdemir Digitürk'ü aradım. Çağrı merkezinde çok beklettikleri için 9'a bastım. İngilizce konuştuk kadınla. Komikti ama maçı şakkadanak aldım... heheheheh twitter'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 LANET NUMARA! HSBC değil mi lan bu? Görür görmez tanıdım. Bütün haftamı müşteri temsilcileriyle konuşarak geçirdim. Ama bir sorun olmalı ben aradığımda azıcık bekletip açmışlardı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya insana nerden ulaşacam bulamadım ki lol neye bassam teyp çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lan kafama sçm eve gelcek diye bekliyorum kart meğer şubeye istemişim. her gün gittiğim beşiktaşa da üstelik gitmicem bu ara okul kapalı diye kolay olur dedik gene bi ters köşe olduk anasını satim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ben salı günü kartımı kaybedip pazar günü yurtdışına çıktım. Başka kartım yok. Anneme vermezlerse kartımı sokaklara düşerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bende akşama mal gibi para harcıcam lüks bi yerde o bakımdan iyi oldu yoksa menu hesabı yapcaktım kafamda tüm gece lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu kadar gerizekalı bi banka allah bin belasını versin ya embesiller önce gittim şubeye bilmemne adres kağıdı lazım dediler ki telefondaki kadın hiç bahsetmedi. neyse gittik aldık götürdük tamam aldım kartı. sadece telefonla şifre oluşturup açacaksınız dediler başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok dediler tamam dedik gittik eve aradık şifre oluşturmak için telefon bankacılığı şifresi lazım dediler onuda şubeden ypamanız lazım dediler ve bana lazımdı kart şuan kapalı şubeler hsbc allah bin belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Hahahaha gg. Benim de basima geldi ayni seyler. Kartimi iptal ettirdikten sonra gittim telefon bankaciligi sifremi aldim direk. Yenisini cikarmak icin aradim cep telefonunuza confirmation mesaji atacagiz dediler numaram degisti dedim gidip subeden update etmeniz lazim dediler. Bir de yine subeye gidip yasli kadinin tekiyle kavga ettim ustune. Sirf Ingiltere'de oldugumdan rahatlik sagliyor diye hala HSBC kullaniyorum yoksa aninda birakirim cok yetemen bir banka. Garanti ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aradım tekrar başka kız açtı halletti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lan görende zannetcek koskoca hsbc falan herşeyi profesyonel çatır çatır brokrasi falan arıyorsun başkası yapıyor biri yapmıyor falan hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar