Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Manchester United -Beşiktaş JK @ 25.11.2009@21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

gellidus said:

Arkasokak said:

bir hevesiniz var anlayışla karşılıyorum fakat kompleksinizi her platforma taşımak zorunda değilsiniz. takılın gençlerbirliğiyle sivasla bursayla :)

Aslan parcasi anlamadin heralde dunku takim sivas degildi sen renkleri karistirdin ama manchester united ti o takim..
haa merak etme aldigimiz en azindan 4 puanla sizin 0 cekme rekorunuza zaten dokunamayiz panik yapma hemen :)

Ya şu 0 puan geyiğinizi çok cahilce yapıyorsunuz çünkü bizden önce 98 senesinde FC Kosice ve bizden sonra 2006 senesinde Levski Sofia da 0 puan çektiler.
O yüzden yalan yanlış rekor falan diyip atıp tutacağınıza arada bir de araştırın istatistikleri, sizin 8-0'ın ise bir benzeri yok!
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

avrupadaki hiçbir başarısızlık fenerin 0 puan çekmesiyle eşdeğer olamaz

İstatistik siteleri öyle demiyor ama, en kötü 10 CL takımı arasında sadece Bjk var Türkiye'den.
İlk 0 çeken Kosice ve son 0 çeken de Levski Sofia, dolayısıyla biz arada kaynadık artık, siz kendi derdinize yanın TAM SEKİZ ADET GOLLE unutulmayacak rekor rezillik kayıtlarında sonsuza kadar yer alarak!!!11!
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

adı duyulmamış takımdan 7 yiyende fenerdir.adını hatırlayamıyorum hatta takımın

Hatırlamazsın tabii, çünkü o yılların hemen ardından o takım da benzerleri de piyasadan kayboldu. Nedeni ise hormonlu dopingli SSCB zamanının son takımlarından birisi olmasıydı o takımın. Ayrıca o tarihlerden kalma bazı atletizm rekorları hala kırılamadı, dopingçi demir perde sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

DoubleW said:

adı duyulmamış takımdan 7 yiyende fenerdir.adını hatırlayamıyorum hatta takımın

Hatırlamazsın tabii, çünkü o yılların hemen ardından o takım da benzerleri de piyasadan kayboldu. Nedeni ise hormonlu dopingli SSCB zamanının son takımlarından birisi olmasıydı o takımın. Ayrıca o tarihlerden kalma bazı atletizm rekorları hala kırılamadı, dopingçi demir perde sağolsun.

takımın adı Sigma Olomuc...

son golü hatırlıyorum da, adam korner kullanılırken fener ceza sahasında kramponlarını bağlıyordu, sonra bir anda yerinden doğruldu, zıpladı, kafayı koydu ve 7. golü attı, sonra soğuk kanlı bir katil gibi eğilip tekrardan kramponlarını bağladı :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

siirt bize biz fenere :)

DoubleW said:

sizde susun nan avrupanın en başarısız takımı feneri evinde 10yıldır yenemiyosunuz

Uzun yıllar sonra (4-5 sene olmuş sanırım neredeyse ufak bir insan, çocuk ömrü yahu) bizi anca yenebildiniz, eh sevineceksiniz tabii 2 büyükten birini yendiniz yıllar sonra normal sizin için bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...