Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiginiz Efsanevi Oyuncular?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eric Cantona , Paul Gascoigne , Johan Cruyff , Gheorge Hagi.
Michell Platini, Juninho, Puskas, Klinsmann
Roberto Baggio , Brian Laudrup , Karel Poborsky, van Basten

Ama en sevdiğim tabii ki Eric Cantona[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 19 Mayıs 2004 10:55 tarihinde demiş ki:
Zbigniew Boniek,Hakkı Yeten(Besiktaslılar bilir heralde),Gary Lineker mesela hiçbirini izlemedim canlı sadece kasetlerden izledim ama yazıyormuyum... :)
abi hakkı yeten'in kaseti nerden buldun? adamın resimler bile siyah beyaz :)
Mesaj tarihi:
Franz Beckenbauer,Michél Platini,Dunga,Oğuz Çetin,Rıdvan Dilmen[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
romario[dunyanın gelmıs gecmıs en yeteneklı forvetı]
klinsmann,
zubizeretta
kaka[efsane olacak belkı romarionun tahtını alır.],
henry[o boyla o ayak o hız adam romario'dan sonra gelmiş geçmiş en ii 2ci forvet][signature][hline]myht never die,only changes. vilt
Mesaj tarihi:
Hagi, Pele, Maradona.
Bide beyaz saçlı bir amcamız vardı eskiden... sanırım Ravanelli adı
Abi çok severdim onu ya duygusal bir bag vardı aramızda
Belkide yıldoya benzediği için seviyodum kim bilir? (7070 bilir)[signature][hline]Babama değerimi sordum; ''Dünyalar kadar'' dedi.
Dünyanın değerini sordum 5 para etmez dedi.
Mesaj tarihi:
Tabükü
Oğuz Çetin Çok iyi olmasada klas adamdı velasıkelam çocukluk yıllarımın imparatoru.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Mesaj tarihi:
metin oktay, stoichkov, gullit, gary lineker , sarı fırtına metin bide gs.de erdal wardı ben onu severdim.oğuz çetin gibim bişee. ama oğuzda başka tabi.[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
Maradona sadece.[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
ha bi de metin ali feyyaz var..
1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun..
Metin-aLi-Feyyaz koysun Beşiktaş'ım şampiyon olsun[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
johan cryuff, marco van basten bide gullit şuan aklıma gelenler[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
hollandalıların 1970 li yıllarda uzun zaman milli formayı giymiş bi füzecisi vardı herifin gollerini gördüm inanılır gibi değildi (böyle 40 metreden koydumuydu kaleciyi zıplatıyo falan) de adını hatıllamıyom.
Mesaj tarihi:
Pascal Nouma : )[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..