Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Eric Cantona , Paul Gascoigne , Johan Cruyff , Gheorge Hagi. Michell Platini, Juninho, Puskas, Klinsmann Roberto Baggio , Brian Laudrup , Karel Poborsky, van Basten Ama en sevdiğim tabii ki Eric Cantona[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Jürgen Klinsmann Eric Cantona Lothar Mattheus ;)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: _Tora_, 19 Mayıs 2004 10:55 tarihinde demiş ki: Zbigniew Boniek,Hakkı Yeten(Besiktaslılar bilir heralde),Gary Lineker mesela hiçbirini izlemedim canlı sadece kasetlerden izledim ama yazıyormuyum... :) abi hakkı yeten'in kaseti nerden buldun? adamın resimler bile siyah beyaz :)
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Franz Beckenbauer,Michél Platini,Dunga,Oğuz Çetin,Rıdvan Dilmen[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
dooman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hagi, pele, maradona, platini, henry(daha da efsane olacak)
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 romario[dunyanın gelmıs gecmıs en yeteneklı forvetı] klinsmann, zubizeretta kaka[efsane olacak belkı romarionun tahtını alır.], henry[o boyla o ayak o hız adam romario'dan sonra gelmiş geçmiş en ii 2ci forvet][signature][hline]myht never die,only changes. vilt
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Hagi, Pele, Maradona. Bide beyaz saçlı bir amcamız vardı eskiden... sanırım Ravanelli adı Abi çok severdim onu ya duygusal bir bag vardı aramızda Belkide yıldoya benzediği için seviyodum kim bilir? (7070 bilir)[signature][hline]Babama değerimi sordum; ''Dünyalar kadar'' dedi. Dünyanın değerini sordum 5 para etmez dedi.
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Tabükü Oğuz Çetin Çok iyi olmasada klas adamdı velasıkelam çocukluk yıllarımın imparatoru.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 metin oktay, stoichkov, gullit, gary lineker , sarı fırtına metin bide gs.de erdal wardı ben onu severdim.oğuz çetin gibim bişee. ama oğuzda başka tabi.[signature][hline]alea iacta est...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Maradona sadece.[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ha bi de metin ali feyyaz var.. 1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun.. Metin-aLi-Feyyaz koysun Beşiktaş'ım şampiyon olsun[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 johan cryuff, marco van basten bide gullit şuan aklıma gelenler[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Van Basten, Cantona, Romario.. Sergen, Şifo, Feyyaz..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hollandalıların 1970 li yıllarda uzun zaman milli formayı giymiş bi füzecisi vardı herifin gollerini gördüm inanılır gibi değildi (böyle 40 metreden koydumuydu kaleciyi zıplatıyo falan) de adını hatıllamıyom.
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Koeman Hayrettin'i zıplatmıştı zamanında :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bende van basten gullit ve reijkaard üçlüsü iz bıraktı en fazla.[signature][hline]i love this game!
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Pascal Nouma : )[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hagi trabzonlu büyük orhan fenerde mujdat dıe bıyıklı bı eleman vardı(hastasıydım bu herıfın) bıde psg nın eski kalecisi bernard lama mıydı neydı kraldı buda ha bide djorkaef--gercı bu mal halen ınatla oynuor ama..[signature][hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future..
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Roberto Baggio[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 taffarel bde[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 MAF şifo[signature][hline]Hıncal Uluç: Hay Beşiktaş kadar beş tane taş düşsün kafanıza!
Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 edit: duble mesaj [Bu mesaj Guybrush tarafından 24 Mayıs 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 edson arantes do nascimento jürgen klinsmann çoktan efsane olup oynamaya dewam eden: alan shearer geleceğin efsanesi olmaya aday: ruud van nistelrooy[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 besiktasli recep milli macta orta sahadan orta acip gol atmisti[signature][hline]UYKUM VAR!
Öne çıkan mesajlar