Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 CMD de bir dosyayı nasıl rename ediyoduk ( kerizlik yaptım bir bilinmeyen dosyanın sonuna .exe ekledim de onu sileceğim );[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 çok sagol[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 rename de oluyor :P[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 O eski dos'ta idi rahan. XP'nin CMD'si pek beğenmiyor rename'i.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yok yaf sefiyolar birbirlerini onlar az önce denedim :)[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bi şeyin uzantısını değiştirmek için öle kasmana gerek yok. Araçlar->klasör seçenekleri->görünüm->bilinen dosya türleri için uzantıları gize yi kaldırdığında dosyanın ismi *.exe olur rahatça değiştirirsin sonra.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eğer toplu isim değişikliği ise, değiştirmek istediklerini seç topluca, sonra bir tanesi sağ click yapıp rename de, diğerleri aynı ismi alıp 1 2 3 4 5 diye numaralanıyorlar. böle bir kolaylık da var windowsta herkes bilmez ..[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 o bence çok başarısız bi özellik. yapınca seçilen bütün dosyaların, sağ tuş tıklanarak "rename" edilen dosyanın ismini alıp numaralandırılması özelliği ilk defa kullanan için tam bi felaket. bi müzik grubunun 137 tane mp3 ü warsa we bunları rename edip hepsinin başına grubun ismini eklemek istersen seçili olan bütün mp3 ler sağ kliklediğin laylaylay.mp3 dosyasının adını alıyolar we (1)laylaylay.mp3, (2)laylaylay.mp3 .... (137)laylaylay.mp3 şeklinde sıralanıyolar we bi anda 137 tane aynı ada sahip .mp3 dosyan oluyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar