vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aquatik said: İlkokul 1 de, kızın teki yanıma gelip ''Niyazi seni seviyormuş'' demişti. Hiç sesimi çıkarmamış, ama sanırım utanç, suçluluk, mutluluk gibi karmaşık duygular yaşamıştım. Derse girer girmez ve nedendir bilinmez, ilk işim parmak kaldırıp ''örtmenim Niyazi beni seviyormuş'' demek olmuştu. Öğretmen de '' tabikine seveceksiniz birbirinizi, hepiniz arkadaşsınız'' gibisinden bir şeyler söylemişti. Çocukcağızla ne olay öncesi, ne de sonrası konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Sessiz sakin bir tipti. Anımsadıkça utanırım hala, lol... ahaha ben de buna benzer denyoluklar yapiyordum. agzimin ayari yokmus resmen. mesela asiri ispiyoncuydum, arkadaki kizlar kopya cekiyodu. direkt parmagimi kaldirip, ÖÖÖRTMENIM ARKAMDAKILER KOPYA CEKIYO! demistim hunharca. tabi intikamlarini aldilar, hayat bilgisi dersinden 100 alan 2 kisiden biri olunca. NIL KOPYA CEKTI GÖRDÜK dediler direkt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Geez said: kutu kola' nın kutusunu ezer onla top oynardık. Maçta nasıl gaza geldiysem kafa atmaya çalışmıştım kutuya, kafam yarıldı asfasfasf biz bunu lisede sınıfta yapardık bunun yüzünden disipline gitttik böle salak bu okuldu bitti kurturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Geez said: kutu kola' nın kutusunu ezer onla top oynardık. Maçta nasıl gaza geldiysem kafa atmaya çalışmıştım kutuya, kafam yarıldı asfasfasf ben de kola kutusuyla oynadım.. ama sadece fakrilikten değil, okulun arkasındaki kırtasiyeden böyle minik dandk plastik top alırdık bazı kıl mınakoduğumun öğretmen müsvetteleri de biz top oynamayalım diye sivri topuklarıyla üstüne basma suretiyl.. topumuzu patlatırlardı.. bak şimdi, ne sinire kestim şimdi gidip o toplardan böyle bir koli alıp çocuklara dağıtasım geldi.. tabii şimdikiler meşin topların mini replikalarıyla oynuyorlardır onların topları patlamıyordur :( bir de en büyük zevklerimizden biri trencilik oynamaktı ama her ne hikmetse sadece erkekler olarak oynardık böyule siytah önliklerimizin (şimdi siyah önklük hiç giymemiş olanlar hatta ilokulda gömlek gravat takanlar bile vardır) eteklerindne tutardık önden biri çekerdi bizi lokomotif koşardık koşardık dsonra dsağa sola sallardı işte ilk roller coaster deneyimim bundan ibarettir heleki yağpmurlu havada kaygan zeminde dagha da güel oluyordu arada devriliyorduk çamur deryasoının içine oha şimdi bakıyorum da ne biçim bir çocuklluğum olmuş.. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 İlokul 2'de yazın son haftasında övretmenimiz gelmemişti. 15'e 15 maç yapmıştık tenis topuyla. Saat 1'de başladık 5'te içeri girmiştim. Eve gidince bir baktık 39 derece ateşim çıkmış, yengeç gibi de kızarmışım güneş çarpmasından ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kutu kolalar ile maç yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 biz kutu koalalarla maç yapıyorduk be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 post-it´i ilk kesfettigimde bildigim nadir kufurleri yazip milletin sirtina yapistiriyordum. sonra omer diye bir arkadasim da bana katildi ve super kufur hazinesini konusturmaya basladi. mudur agzimiza sicti tabii. daha cok omere kizmislardi. bi de cigdem diye bi kiz vardi(bu ilk okul 1-2 fln) ben bunu seviodum, bu da bariz emreyi seviodu, silkeyim boyle askin izdirabini arkadasti. emrenin babasi intihar etmis 5 yil once mi ne, kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar