Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 merhaba anakartım bu Gigabyte Ma-GA78 ds3h alacağım işlemcide phenom II x4 955 şimdi support list e bakıyorum 945 e kadar destekliyor görünüyor ama yeni biod update i ile birlikte böyle oluyor. fakat 955 desteği görünmüyor şimdilik. yeni ürünlerinin hepsine baktım onlarda da pII x4 945 ten yukarısı yok. acaba işlemci yeni diye listeye mi girmedi sadece? alsam taksam ne olur nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi pin sayısı tutuyormu? Tutuyorsa sorun olmaz cunku yanlış bakmadıysam voltaj değerleri aynı iki cpu nun. Command set leri de aynı onların, bios upgrade de ise cpu signature ları update etmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 938 pin işte. anakartım destekliyor am3 ü iyi alıyorum o vakit 2 seneden önce başka işlemci almam bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cpu supp list de ben goruyorum islemciyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bende buradan bi soru sorayım. bu benim anakart kaç gb rame kadar alabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 neyse buldum 2miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar