SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya benim alakam yok aslında, sevdicekle gezerken geçen gün, sanırsam kent meydanıydı evet, teknosada mı ne vardı, elemanın teki kullanıyordu hatta, ayrıca çok kötüydü belirteyim, neyse, ulan dedim böyle bişey tutar mı acaba, hoş tutsa sermayem var sanki de, herneyse öyle düşündüm, o kadar sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eğer 12 saat kapalı şarj etmezsen 7 yıl ugursuzluk peşini bırakmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim aklımda ne cafe fikirleri varda sermaye yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 olsa köşeyi dönmüştüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim de var bitane aklimda süper bi cafe fikri ama soylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Flassh said: benim aklımda ne cafe fikirleri varda sermaye yok :( AAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ekmek ortak olak mı para senden fikir benden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar