DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya da ne biliim durumumuz warsa flan yalan hiçbirimizin yok aslında :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 onların yanına aksaydınız emrecancanbucan[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Eraq, 11 Temmuz 2004 02:38 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 11 Temmuz 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Hmm klan kafe demek .. hmm gördüğüm kişiler hakkında yanılmıyormuşum * bıyık altından güler * Gelseydin masaya. :) 100lerce nargile olan, sıkış tıkış oturulan, kutusunda masum masum duran Tabu olan masa bizimdi. TV'nin hemen karşısındaki, kapıdan girince solda kalan masa. hmm pek tanımıyorum sizi diye gelmedim. 1 2 kere daha gördüm sizi öyle topluca sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Temmuz 2004 01:39 tarihinde demiş ki: bi saniye bi saniye... şimdi tunca alexi çok yakışıklı filan diyo. aleksi tuncanın accountunu kullanıyo onun yanında saat 1:39 ... nassı yani?? şu olayı biri bana izah etsin.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nargile bayar en iyisi içmek[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 katılıorum serdarcanbucan ben de içmedim ztn anrgile içenklere de söledim nası içiosunuz die. amma velakin gittik akdenizde içtk sonrasnda[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Prawler, 11 Temmuz 2004 02:32 tarihinde demiş ki: off blaq niyetin yok ki senin gitmeye bırak bu buluşmanın organize olduğu saati, buluşulduu saatte bile ben fosur fosur uyuyodum.. niyetle ne alakası var :) günün güzel saatleri şu an mesajı attığım saatler benim için hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sen uyuyorsun full zaten[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Abi; horace vallahi bilemiyorum..Biz beraberken (herşeyi yanlis anliyosunuz ha! kiziyorum..) yani birlikte nargile tüttürüp, birseyler icerken herhangi bir faliyet gostermediler :) Ama kanitlar ortada.. Aciklama bekliyoruz efem.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: DoGMeaT, 11 Temmuz 2004 00:33 tarihinde demiş ki: bu gün sonunda birkaç sonuca vardım. 2)i pod alcam ama çok pahalı 5)mesh arkadaşımız burger kingden girince oahney ldum,karizma gözlükleri ve hpimnizi ikiye katlayan cüssesi ile ama sakin yapı ile çok iyi bir şahsiyet. :) 2. Bende alacam.. Hatta bugun almayi planliyorum.. Aşık oldum cihaza. 5. Sakinimdir soylemesi ayip.. Natural_jedi zaten baya bi tereddut etti beraber vapurda bulusma konusunda.. Onu yemeyecegime dair kendisini ikna etmem 1 saat almistir yani. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya bayanlar neden katılmıyor bu buluşmalara?[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Olur böyle şeyler horas. Sabahladık lakin. Eğleniyoruz =)... //Alexi&Tunca blend...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 "sabahladim.. heyooo"[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Sosis bile yiyoruz ne diyorsun sen =).[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Yuh yani.. oha.. çüş breh.. (bu saatte sosis mi yenir :P)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 [signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Alexi ciplak![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Herkes çıplaktı esas. Sonra üşüdü Tunca giyindi eha.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Demek tartışılacak bir konu kalmadı. Siz de savunmuyorsunuz zaten kendinizi zevki kalmadı hehe. Bu arada siz açlar, biz gittikten sonra iskender mi yediniz? :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Evet, üstelik domates çorbalı.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 junior pati istanbul seni bozmuş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hmm domates çorbasında kaşar yoksa geri verseydiniz :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 peh bende eğlendim ama ankaraya gelmem gerekiyordu ve döndüm sonucunda Mesh : Bende sabahladım heyo :P [signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sleepless[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: karakedi, 11 Temmuz 2004 06:15 tarihinde demiş ki: junior pati istanbul seni bozmuş sanırsam. O neden?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar