tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 öleli 2 hafta oldu aslında ama onu unutamıyorum ya !!![signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 başın sağolsun.. neden öldüğü hakkında bir fikrin varmı tosun'un?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yaa bende olunce çok üzülmütüm,benimde bitane vardı..kuzenim bakmak istemeyince kendi kaplumbağasını bana verdi,ben de benimkinin yanına koydum,ilk bir hafta gecindiler ama kuzenimin kaplumbağası hastalıklıymış meger,bizimkine de bulaştı,ve önce kuzenimin,2gun sonra da benim kaplumbagam oldü,üstünden bi sene geçti,ama hala yenisini almaya cesaretim yok:( acını anlıyor ,başsağlığı diliyorum..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 benimde vardi kaplumbagam, ev ortaminda yasiyamiyorlar bir nedenden dolayi, kibrit kutusunun icine koyup gommustum. duzgun bir ortam lazim, surekli islak kalmalari daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar