KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Kesinlikle dinleyin bu grubu ben müziklerini çok sevdim ilk olarak Dare Devil'in Soundtrack albümü ile tanıştım bu grupla bring me to life ile sonra diğer şarkıları dinleyince tüm şarkılarını bir bir indirmeye başladım Amy Lee'nin sesi inanın çok güzel kısaca dinleyin işte bide offical link vereklim bari www.evanescence.com[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 dinleyen yokmu yada dinleyecek bak üzüldüm ama uhuh çok şey kaçırıyorsunu uyariimde.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ehem[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bir kaç parçasını dinledim ama Bring Me To Life kadar etkileyici değil, hani onbininci Linkin Park klonumu dinlememiş olsaydım hayranı olabilirdim. Yine de güzel işte dinlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Amy Lee'nin kendisi de güzel. İyi grup dinlenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar